Facebook Pixel Σοκ για τοπ ποδοσφαιριστή! Υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και χάνει το Euro
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-04 19:13:00

Σοκ για τοπ ποδοσφαιριστή! Υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και χάνει το Euro

Sportdog Team
Σοκ για τοπ ποδοσφαιριστή! Υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και χάνει το Euro

Απίστευτη ατυχία για το πασίγνωστο ποδοσφαιριστή μιας και όπως έγινε γνωστό υπέστη σοβαρό τραυματισμό και θα χάσει το Euro 2024 που είναι προγραμματισμένο για το προσεχές καλοκαίρι.

Ιταλία: Εξαιρετικά σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Ντομένικο Μπεράρντι, στο χθεσινό (3/3) ματς της Σασουόλο με τη Βερόνα. Ο διεθνής Ιταλός επιθετικός υπέστη ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα στο δεξί πόδι, θα υποβληθεί αύριο (5/3) σε χειρουργική επέμβαση και φυσικά θα χάσει το EURO 2024 και την προσπάθεια της «σκουάντρα ατζούρα» να υπερασπιστεί τον τίτλο της, στον οποίο είχε συμβάλει και ο ίδιος το 2021.

Ο 29χρονος Μπεράρντι επέστρεψε χθες στη δράση μετά από απουσία ενάμιση μήνα, λόγω προβλήματος στο γόνατο, αλλά τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης. Η απουσία του φέρνει παράλληλα σε πολύ δύσκολη θέση τη Σασουόλο, η οποία μετά την ήττα (1-0) από τη Βερόνα υποχώρησε στην προτελευταία θέση της Serie Α και απειλείται άμεσα με υποβιβασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν φταίει ο Ακαϊντίν, αλλά οι Πέρεθ και... Τερίμ - Ελάχιστη η προσφορά Μπακασέτα - Μπορεί όμως το πρωτάθλημα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags