Facebook Pixel Δημήτρης Μάρδας: Αποθέωσε τον Πέλκα και μίλησε για την Εθνική Ελλάδας!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-22 17:20:00

"Ξετρελαμένος" με Πέλκα πρώην υπουργός - "Είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν, θα πάμε Γερμανία"

Sportdog Team
"Ξετρελαμένος" με Πέλκα πρώην υπουργός - "Είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν, θα πάμε Γερμανία"

Η ασύλληπτη ματσάρα του Έλληνα άσου κόντρα στο Καζακστάν δεν πέρασε απαρατήρητη.

Στο Metropolis 95.5 μίλησε o πρώην υπουργός, Δημήτρης Μάρδας και σχολίασε την εθνική ομάδα, αναφέρθηκε στον γαμπρό του ,Δημήτρη Πέλκα και στάθηκε στην προοπτική να πάει η Εθνική Ελλάδας στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνουν στην Γερμανία. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Είμαστε χαρούμενοι για την νίκη της εθνικής ομάδας. Και για τον Δημήτρη (σ.σ. Πέλκα) φυσικά. Όσο για το ερώτημα που θέσατε, εάν δηλαδή θα επιστρέψει ο Δημήτρης στην Ελλάδα, δεν μπορώ να σας απαντήσω. Οι γονείς είναι έξω από το FIR των παιδιών, όπως σας είχα πει, στην προηγούμενη συνέντευξη. Εμείς παρακολουθούμε και χαιρόμαστε όταν πηγαίνουν καλά τα παιδιά. Πάντως δεν ξέρω εάν θα επιστρέψει ο Δημήτρης στην Ελλάδα. Δεν το συζητώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το… ανακοίνωσε ο Σαββίδης, 1/3 πωλείται - "Έφυγε" με 12 εκατ., εκτόξευση σε χρόνο ρεκόρ ο Ντεσπόντοφ!

Η κόρη μου, τελειώνει την ιατρική και είναι στα τελευταία της…. γκάζια. Ο Δημήτρης είναι μία χαρά, δεν έχει τραυματισμούς και αυτό είναι πολύ ευχάριστο γεγονός την παρούσα χρονική στιγμή. Την τελευταία φορά που πήγα στην Κωνσταντινούπολη, ήταν στον γάμο των παιδιών. Χορτάσαμε πάντως τα παιδιά, γιατί ήταν εδώ στη Θεσσαλονίκη για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Θα σας πω κάτι ακόμη: Ξέχασα να δω τον αγώνα της Εθνικής, γιατί είχα καταπιαστεί με μία έρευνα με θέμα το λαθρεμπόριο καυσίμων. Την ώρα του αγώνα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν για το γκολ που πέτυχε ο Δημήτρης και το πέναλτι που κέρδισε. Ανησύχησα βέβαια όταν μου είπαν πως χτύπησε αρχικά ο Δημήτρης, αλλά αποδείχθηκε πως δεν ήταν κάτι το σοβαρό. Ευτυχώς!

Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι αφιέρωσε στην κόρη μου, το γκολ. Όλα πήγαν καλά και στο πέναλτι που κέρδισε. Όσο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και την τελική φάση, εάν φθάσει εκεί η Εθνική, θα πάει όλη η οικογένεια μας στην Γερμανία".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags