Οι θρύλοι της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του 2004 θα είναι στον σχολιασμό των αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας και η ΕΡΤ πραγματοποίησε μια εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας, ώστε οι τρεις legends να θυμηθούν ιστορίες από τον θρίαμβο που συνέβη πριν 20 χρόνια, αλλά και να δώσουν τις προβλέψεις τους για το επικείμενο EURO που θα διεξαχθεί μεταξύ 14 Ιουνίου και 14 Ιουλίου.

Σα να μην πέρασε μια μέρα, αλλά έχουν περάσει 20 χρόνια. Οι Ντέμης Νικολαΐδης και Γιούρκας Σεϊταρίδης με το χαμόγελο στα χείλη μίλησαν στο sportdog.gr αναπολώντας το παρελθόν, αλλά και κοιτάζοντας το μέλλον, δείχνοντας πως το τότε κλίμα στην Εθνική Ελλάδας ήταν καταπληκτικό.

Γιούρκας: «Φαβορί η Γαλλία»

Ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού το 2004 (Γιούρκας Σεϊταρίδης) μόλις έγιναν οι συστάσεις έδειξε στο κινητό του τηλέφωνο πως έχει στην αρχική του σελίδα το sportdog και είναι από τους αναγνώστες του σάιτ μας.

Ο πιο μικρός της γαλανόλευκης παρέας το 2024 θεωρεί πως το φετινό φαβορί είναι η Γαλλία και για να κερδίσει το βραβείο του πρώτου σκόρερ, ο Κιλιάν Μπαπέ: «Τη Γαλλία βλέπω εγώ όπως και οι περισσότεροι. Και ο Μπαπέ είναι το φαβορί για πρώτος σκόρερ στο Euro», είπε ο Γιούρκας, ενώ ο Ντέμης Νικολαϊδης θεωρεί πως πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι διασταυρώσεις με την Αγγλία και τη Γαλλία να συναντιούνται λογικά μόνο στον τελικό.