Το νέο Fantasy παιχνίδι για το Euro 2024 είναι γεγονός. Γίνε ο προπονητής και σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο. Στα γήπεδα της Γερμανίας συμμετέχουν 32 ομάδες από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 14 Ιουλίου, αλλά μπορείς και εσύ να κερδίσεις, αν παίξεις Fantasy Euro 2024 στο sportdog.gr!

Κάθε fantasy manager έχει ένα προυπολογισμό 200 μονάδες για τη δημιουργία ομάδας με 15 παίκτες και 1 προπονητή. Κάθε παίκτης παίρνει βαθμούς σύμφωνα με τα πραγματικά στατιστικά (γκολ, ασίστ, κίτρινες κάρτες κτλ), ενώ το άθροισμα των βαθμών που έχουν οι παίκτες θα καθορίσει το σκορ της ομάδας σου.

Το σημαντικό πριν φτιάξεις την ομάδα σου είναι να δεις το πρόγραμμα κάθε αγωνιστικής και να επιλέξεις παίκτες με το θεωρητικά πιο εύκολο παιχνίδι. Στη φάση των ομίλων μπορείς να έχεις 3 παίκτες από την ίδια εθνική ομάδα (8 κατά τη φάση των Playoffs), ενώ σε βοηθάει πως σε κάθε αγωνιστική έχεις δικαίωμα για πέντε δωρεάν μεταγραφές.

Στο τέλος κάθε αγωνιστικής μπορείς να πουλήσεις και να αγοράσεις παίκτες για να βελτιώσεις την ομάδα σου.

Έτσι δεν χρειάζεται από τώρα να διαλέξεις παίκτες που μπορούν να φτάσουν μέχρι τον τελικό, αλλά αυτούς που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη φάση των ομίλων.

Μη ξεχάσεις! Κάνε τώρα εγγραφή στο European Football Fantasy 2024, φτιάξτε τη δική σου ομάδα και ζήσε ως προπονητής του Euro 2024