Μπορεί στα γήπεδα της Γερμανίας να συμμετέχουν 24 ομάδες από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 14 Ιουλίου, αλλά μπορείς και εσύ να διεκδικήσεις το βαρύτιμο τρόπαιο. Παίξε European Football Fantasy 2024 στο sportdog.gr.

Κάθε fantasy manager έχεις ένα προυπολογισμό 200 credits για να αγοράσεις 15 παίκτες και 1 προπονητή. Κάθε παίκτης παίρνει βαθμούς σύμφωνα με τα πραγματικά στατιστικά (γκολ, ασίστ, κίτρινες κάρτες κτλ), ενώ το άθροισμα των βαθμών που έχουν οι παίκτες θα καθορίσει το σκορ της ομάδας σου. Χρειάζεσαι δύο τερματοφύλακες, 5 αμυντικούς, 5 μέσους, 3 επιθετικούς και ένας προπονητής για τη fantasy ομάδα σου.

Οι μονάδες που έχει κάθε παίκτης στη διάθεσή του αλλάζει με βάση την πραγματική απόδοση. Ο αρχηγός διπλασιάζει το σκορ του, ενώ οι παίκτες που κάθονται στον πάγκο στο τέλος της αγωνιστικής παίρνουν 0 πόντους. Στο τέλος κάθε αγωνιστικής μπορείς να πουλήσεις και να αγοράσεις παίκτες για να βελτιώσεις την ομάδα σου.

Όμως, πολύ σημαντικό στοιχείο είναι η βαθμολογία του προπονητή καθώς πολλαπλασιάζεται με έναν συντελεστή που εκφράζει τη δυσκολία του παιχνιδιού. Αυτός ο συντελεστής υπολογίζεται με βάση τη διαφορά της αξίας μεταξύ δύο προπονητών.

Ο προπονητής που μέχρι στιγμής έχει επιλεχθεί από τους περισσότερους fantasy manager, στο 9%, είναι και ο πιο ακριβός του παιχνιδιού, ο Γάλλος Ντιντιέ Ντεσάν με 10 credits και ακολουθεί ο Γιούλαν Νάγκελσμαν της Εθνικής Γερμανίας με 9,5 credits και έχει προτιμηθεί από το 7,5%, ενώ έκπληξη αποτελεί ο Ζλάτκο Ντάλιτς της Εθνικής Κροατίας με 6,4%!

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr