Ένας πιτσιρικάς κατάφερε να μπει στον αγωνιστικό χώρο στο ματς της Πορτογαλίας με την Τουρκία κι έβγαλε selfie με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αποκαλύπτοντας το… σχέδιό του.

Ο 10χρονος Μπεράτ, τουρκικής καταγωγής, μίλησε στην «Βild» και ανέφερε ότι είπε στον πατέρα του πως θέλει να πάει στην τουαλέτα, προκειμένου να ξεφύγει από την προσοχή των δικών του.

«Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα. Τώρα έχω μια φωτογραφία με τον Ρονάλντο! Θα τη φτιάξω σε μπλουζάκι και θα την κάνω κορνίζα.

Αν φοβήθηκα; Όχι. Γιατί να φοβηθώ; Απλώς δεν ήξερα αν θα μπορούσα να κοιμηθώ μετά. Το είχα πει στους φίλους μου πως σχεδίαζα κάτι τέτοιο, αλλά κανείς δεν πίστευε πως θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο. Είπα στον πατέρα μου πως πάω στην τουαλέτα», είπε ο μικρός θαυμαστής του Ρονάλντο.

«Ξαφνικά τον είδα να τρέχει μέσα στο γήπεδο. Ευτυχώς η UEFA αποφάσισε να κάνει τα στραβά μάτια, επειδή είναι ένα μικρό παιδί και δεν μας τιμώρησε», δήλωσε από την πλευρά του ο πατέρας του 10χρονου.

«Δεν θα το έκανα ξανά. Θα φοβόμουν πως αυτή τη φορά θα έπρεπε να πληρώσουμε ακριβά», πρόσθεσε ο Μπεράτ, που πήγε στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» του Ντόρτμουντ, διανύοντας απόσταση 160 χιλιομέτρων από το Κάσελ όπου κατοικεί κι ενώ ο πατέρας πλήρωσε 400 ευρώ για τα τέσσερα εισιτήρια της οικογένειας.