Euro 2024: Αγωνία για τον Ούγγρο επιθετικό, Μπαρνάμπας Βάργκα, καθώς συγκρούστηκε πολύ άσχημα με τον τερματοφύλακα της Σκωτίας, Άνγκους Γκαν, και έχασε τις αισθήσεις του.

Αμέσως τα ιατρικά τιμ των δύο ομάδων προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο παίκτη, προτού τον μεταφέρουν με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου, με κουρτίνες να τον καλύπτουν.

Πάντως, τα νέα δείχνουν να είναι ενθαρρυντικά, καθώς η ουγγρική ομοσπονδία ενημέρωσε ότι πήγε άμεσα σε νοσοκομείο, έχοντας τις αισθήσεις του και η κατάστασή του είναι σταθερή.

Λίγο αργότερα τα νέα για την κατάσταση υγείας του Μαγυάρου φορ έγιναν πιο συγκεκριμένα, μιας και από την Ουγγαρία γίνεται αναφορά για πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπο, λόγω της σύγκρουσης, αλλά και για το γεγονός ότι ο Βάργκα έχει υποστεί διάσειση, ενώ γίνεται οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο επιθετικός της Φερεντσβάρος είναι πολύ πιθανό να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα, με τη ζωή του πάντως να μην διατρέχει κίνδυνο και τον ποδοσφαιριστή να περνάει το βράδυ στο νοσοκομείο της Στουτγκάρδης.

Την ίδια στιγμή και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουγγαρίας, Μάρκο Ρόσι, στις δηλώσεις του έσπευσε να ηρεμήσει τους πάντες λέγοντας συγκεκριμένα: "Η ζωή του Βάργκας δεν βρίσκεται σε κίνδυνο. Πρόκειται μάλλον να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μετά από κάταγμα στο πρόσωπο όμως για αυτόν το Euro 2024 έχει τελειώσει".
 

 
 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr