Στον αστερισμό τού Τσέριν περιστρέφεται το ρεπορτάζ τού Παναθηναϊκού τα τελευταία 24ωρα, δεδομένου ότι ο διεθνής Σλοβένος άσος πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στο Euro με την εθνική του ομάδα και, μοιραία, έχει ανοίξει η όρεξη σε διάφορους μνηστήρες.

Γιατί ο παίκτης βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία, έχει εμπειρίες από Ελλάδα, Κροατία αλλά και Γερμανία τα χρόνια που παίζει μπάλα, και σταθερά τα τελευταία χρόνια έχει πρόοδο στην καριέρα του - Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ήρθε στο Τριφύλλι τον Ιούλιο του 2022 (είχαν αποκτηθεί τα δικαιώματά του έναντι 650.000 ευρώ) με market value στα 2 εκατ. ευρώ και, τώρα, ήδη βρίσκεται στα 3,5 (το υψηλότεροι που είχε ποτέ) και αναμένεται να ανέβει κι άλλο μέσα στο επόμενο διάστημα.

Μοιραία, λοιπόν, έχει υπάρξει ενδιαφέρον τόσο από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όσο και από την Μπολόνια (που φέτος έχει μπροστά της την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ!) αλλά και την Ουντινέζε. Που έχει εμφανιστεί εσχάτως ως ενδιαφερόμενη, αλλά φαίνεται ότι συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να φτάσει με επίσημη πρόταση στην πόρτα του Παναθηναϊκού.

"5 εκατ. η Ουντινέζε για Τσέριν" - 11 στόπερ και 8 επιθετικοί!

Με ποιο ποσό θα μπορούσε να δελεάσει τους Πράσινους; Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Γιαννούλα, δημοσιογράφο που έχει άριστη γνώση στο ιταλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να εμπλουτίσουμε περαιτέρω το ρεπορτάζ.

"Προφανώς ένα ποσό στα 5 εκατομμύρια είναι στις δυνατότητες της Ουντινεζε. Δεν νομίζω να πάνε παραπάνω", ανέφερε ο καλός συνάδελφος για το θέμα και εκτίμησε για το αν το Τριφύλλι θα μπορούσε να τον παραχωρήσει με αυτό το ποσό:

"Δε νομίζω ότι τον δίνει με τόσα, άλλα υπάρχει και ο αντίλογος του χαμηλού συμβολαίου που έχει ο Τσέριν. Η πλευρά του παίκτη ίσως να μπορεί να υποστηρίξει ότι με βάση την αμοιβή του, δεν μπορεί το κλαμπ να ζητάει μεγάλα ποσά για εκείνον".

Εμείς θα βάλουμε μια ακόμα παράμετρο, αν όντως η Ουντινέζε θέλει να πατήσει το πόδι στο γκάζι για να αποκτήσει τον Τσέριν: Διαθέτει ένα τεράστιο ρόστερ 36-37 συμβολαίων, άρα πέρα από τα χρήματα θα μπορούσε να παραχωρήσει και έναν δανεικό παίκτη στους Πράσινους. Που λίγο-πολύ ψάχνουν ενίσχυση σε όλες τις θέσεις.

Η Ουντινέζε διαθέτει 4 τερματοφύλακες, 15 αμυντικούς (11 κεντρικούς και 4 μπακ), 6 χαφ και 10 επιθετικούς (8 φορ και 2 εξτρέμ). Με τέτοιο υλικό, δεν μπορούν να βρεθούν 1-2 παίκτες για να παραχωρηθούν δανεικοί συν τα χρήματα που θα δοθούν και να προχωρήσει το θέμα;