Ο Ίαν Μάατσεν ολοκλήρωσε το Euro 2024 με μηδέν λεπτά συμμετοχής και κλήθηκε στην Εθνική Ολλανδίας την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα να φύγει από τις διακοπές με γιοτ με την κοπέλα του.

Ο Ίαν Μάατσεν έσπευσε να απαντήσει στο κάλεσμα του Ρόναλντ Κούμαν όταν επιλέχτηκε στην ομάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ολλανδίας την τελευταία στιγμή. 

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ακύρωσε λίγο χρόνο με τη σύντροφό του σε ένα λαμπερό γιοτ, ο πρώην σταρ της Τσέλσι δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε ένα λεπτό δράσης στη Γερμανία. Ο Μάατσεν είχε αρχικά μείνει εκτός αποστολής, μαθαίνοντας την παράλειψή του μόλις τρεις ημέρες πριν από τη συμμετοχή του στον τελικό του Champions League με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. 

Σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει τα άσχημα νέα, ο τότε μπακ της Τσέλσι πέταξε στη Μύκονο με την κοπέλα του, Έμελι Τάιντερ, περνώντας χρόνο χαλαρώνοντας σε ένα γιοτ αξίας άνω των 500.000 λιρών.

Ωστόσο, δεν ήταν ακριβώς η κλήση που θα περίμενε ο 22χρονος αφού έμεινε στον πάγκο σε κάθε παιχνίδι της διοργάνωσης.  Ο Μάατσεν δεν έχει ακόμη λάβει το διεθνές ντεμπούτο του αφού έπαιξε πολλά παιχνίδια σε πολλά επίπεδα νέων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emely Tuinder