Ο Λουίς Φίγκο κατηγορήθηκε ότι έβγαλε… κόμπλεξ στο φιλικό των UEFA Stars με τους Legends 2004.

«Σκύλιασε, πάντα έτσι ήταν, ήταν ο μοναδικός που δεν μας είχε δώσει συγχαρητήρια όταν πήραμε Euro 2004, τον είχε τσούξει που λέμε! Δεν πειράζει όμως, είναι ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής, μια τεράστια προσωπικότητα και το πόσο ήθελε να κερδίσει δείχνει πόσο τεράστιος παίκτης ήταν και πώς μπορείς να καταφέρεις να είσαι πάντα στην κορυφή», τόνισε ο Τάκης Φύσσας μετά το τέλος του αγώνα.

Επίσης, ο άλλοτε άσος των Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ δεν έδωσε πριν τη σέντρα το χέρι του στον ιστορικό αρχηγό της Εθνικής, Θοδωρή Ζαγοράκη.


«Είναι αλήθεια ότι δεν έδωσες το χέρι στον Ζαγοράκη χτες;», τον ρώτησε follower του σε ανάρτηση που έκανε ο Λουίς Φίγκο, ποστάροντας φωτογραφίες από το φιλικό της Πέμπτης.

«Ποιος το είπε αυτό; Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να πιστεύεις ότι σε ένα παιχνίδι για την επέτειο της κατάκτησης του Euro 2004 δεν θα τους χαιρετούσα όλους», απάντησε ο Λουίς Φίγκο, ο οποίος μάλιστα στη συνέχεια ανέβασε το στιγμιότυπο από τη χειραψία με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, γράφοντας χαρακτηριστικά "Για τους ηλίθιους".