Η μόνη ελληνική ομάδα που συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στην Ευρώπη τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κατάφερε και προκρίθηκε στα πέναλτι ενάντια στην Μίντιλαντ.

Μάλιστα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης πλέον έχει φτάσει στους 16 του Europa Conference League και ο δρόμος για την οκτάδα είναι ορθάνοιχτος από τη στιγμή που η Γάνδη είναι κάτι παραπάνω από βατός αντίπαλος, αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι στην διοργάνωση βρίσκονται ομάδες όπως η Ρόμα, η Λέστερ και η Μαρσέιγ.

Κάτι που ενστερνίζονται και οι μπουκ, μιας και ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Για την ακρίβεια ο ΠΑΟΚ κοστολογείται στο 25.00 για να κατακτήσει τη συγκεκριμένη διοργάνωση, την ώρα που το μεγάλο φαβορί δεν είναι άλλο από τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο που προσφέρεται στο 5.50. Μάλιστα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να ρίξει το βάρος στο Europa Conference League, από τη στιγμή που στο πρωτάθλημα οι 2 σερί γκέλες του τον άφησαν αρκετά πίσω από τον Ολυμπιακό.

Την πρώτη τετράδα συμπληρώνουν οι Λέστερ (5.75), Μαρσέιγ (6.50) και Ρεν (12.00). Όσον αφορά την Γάνδη, αυτή προσφέρεται στο 30.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει "χρυσάφι" ο Μπότο - Τεράστιο deal για τον... Καμαρά του ΠΑΟΚ - Επτά εκατομμύρια σε Σαββίδη!