Facebook Pixel Σακελλαρίου: «Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει σήμερα, θα τα πάει καλά και με ΑΕΚ, Ολυμπιακό - Ο Λουτσέσκου ξέρει»
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-26 18:54:00

«Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει σήμερα, θα τα πάει καλά και με ΑΕΚ, Ολυμπιακό - Ο Λουτσέσκου ξέρει»

Sportdog Team
«Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει σήμερα, θα τα πάει καλά και με ΑΕΚ, Ολυμπιακό - Ο Λουτσέσκου ξέρει»

Οι Θεσσαλονικείς θα δώσουν μεγάλη μάχη στη Σκωτία και το αποτέλεσμα θα καθορίσει πολλά για τα επερχόμενα ντέρμπι.

Ο Λευτέρης Σακελλαρίου μίλησε στο Metropolis 95,5 για την επερχόμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Αμπερντίν και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας τόνισε ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου οφείλει να είναι συγκρατημένος. Για τα συνεχόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, ανέφερε πως ο Δικέφαλος φέτος εκπέμπει μεγαλύτερη ωριμότητα εστιάζοντας και στην παράμετρο της ψυχολογίας.

Για το ποιον θα πρέπει να επιλέξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μεταξύ των Ράφα Σοάρες ή Ράχμαν Μπάμπα: «Αυτό το ξέρει καλύτερα ο κύριος Λουτσέσκου. Είναι η μεγαλύτερη πίεση στο πρωτάθλημα, από ότι σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι που οι παίκτες δίνουν χωρίς άγχος το καλύτερό τους εαυτό. Εγώ είχα πιο δημιουργικό άγχος όταν έπαιζα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Εγώ θα επέλεγα τον παίκτη που δεν έχει τόσα παιχνίδι στα πόδια του, άρα τον Ράφα Σοάρες. Ο ΠΑΟΚ έχει περιθώριο να δοκιμάσει παίκτες που δεν έχουν πολύ ρυθμό, αλλά και ο ίδιος παίκτης παίζοντας καλά δεν θα μείνει εκτός ομάδας».

Για το στυλ του παιχνιδιού που θα πρέπει να επιλέξει ο Ρουμάνος τεχνικός κόντρα στην Αμπερντίν: «Σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι πρέπει να μπει συγκρατημένος  και να υπάρχει υπομονή. Θεωρώ δεδομένο ότι θα βρεθούν οι ευκαιρίες για κόντρα επίθεση και θα χτυπήσει στις αδυναμίες της Αμπερντίν. Δεν θα δυσκολευτεί ο ΠΑΟΚ να πάρει αποτέλεσμα, αν συνεχίσει τις εμφανίσεις που έκανε στην Ευρώπη».

Για το αν ο ίδιος «θυσίαζε» τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο νησί, προκειμένου να πάρει μέρος ξανά σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι: «Θα άφηνα 5 σεζόν για να νιώσω ξανά την αίγλη ενός ευρωπαϊκού αγώνα»

Για το αν η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου καταφέρει να ανταποκριθεί στα συνεχόμενα παιχνίδια: «Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει δείξει πιο ώριμο πρόσωπο. Όταν όμως παίζει 3 παιχνίδια μέσα σε πολύ λίγες ημέρες, είναι λογικό όλο αυτό να φέρει κούραση και ελπίζω όχι τραυματισμούς. Είναι καθοριστικό όμως και για ψυχολογικούς λόγους να πάρει τη σημερινή νίκη ο ΠΑΟΚ. 

Αν δηλαδή φύγει με νίκη και σήμερα και πάει καλά και στην ΑΕΚ με μια ισοπαλία ή μια νίκη, θα πάει καλά και με τον Ολυμπιακό. Αν ξεκινήσεις με θετικό πρόσημο σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. γυρίζεις με άλλη ψυχολογία να παίξεις εντός των συνόρων».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags