Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Για τον ΠΑΟΚ και το αποψινό παιχνίδι μπορώ να πω ότι θα είναι μία γιορτή, καθώς θέλει να κλείσει με νίκη στην Ευρώπη το 2023. Αλλά ο ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια, είχε καταγράψει πολύ μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες. Είναι μεγάλη ομάδα, έχει βαριά φανέλα. Εύχομαι να πάει όσο πιο μακριά γίνεται. Για το πρωτάθλημα, που είναι ενδιαφέρον, ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα. Όλες οι ομάδες, όμως, είναι ενισχυμένες. 

Φέτος είναι και πιο ποιοτικό. Και όλες οι ομάδες έχουν τα ίδια ποσοστά για να τερματίσουν στην πρώτη θέση. Είναι πολύ σημαντική η ομοιογένεια που έχει ο ΠΑΟΚ σε σύγκριση με τις άλλες ομάδες. Φαίνεται ο Λουτσέσκου ότι έχει μπει στο dna της ομάδας. Το να αλλάζει την μισή ομάδα και να μην φαίνονται οι απουσίες, είναι πολύ σημαντικό. Και η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός διατηρούν τους προπονητές τους. Όταν κάποιος προπονητής παραμένει, βλέπουμε αποτελέσματα. Και αυτό πρέπει να κάνουν οι ελληνικές ομάδες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούγιας: "Σκάνδαλο με Ολυμπιακό - Ραντεβού στη Φιλαδέλφεια, εξαφάνισαν βίντεο μη δούμε ποιοι σκοτώνουν ποιους"!