Facebook Pixel Γιούριτσα Βράνιες: ’’Τον πρώτο λόγο ο ΠΑΟΚ με Ντιναμό’’
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-06 23:34:00

Το ’’φωνάζει’’ ο Βράνιες: ’’Τον πρώτο λόγο ο ΠΑΟΚ με Ντιναμό’’ - Αποκάλυψη για Κωνσταντέλια!

Το ’’φωνάζει’’ ο Βράνιες: ’’Τον πρώτο λόγο ο ΠΑΟΚ με Ντιναμό’’ - Αποκάλυψη για Κωνσταντέλια!

Οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν την κροατική ομάδα και ο Βράνιες πιστεύει πως ο Δικέφαλος μπορεί να προκριθεί.

Ο Γιούριτσα Βράνιες, πρώην διεθνής Κροάτης μέσος και παίκτης του Άρη, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τους αγώνες του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, χρίζοντας ως φαβορί τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη κατάσταση. Η Ντιναμό έχει την υποχρεώση να πάρει το πρωτάθλημα, έχει την πίεση να κατακτήσει τον τίτλο. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα. Ξέρουμε τον Τάισον από την Σαχτάρ, ενώ μπορώ να σας πω ότι ο Κωνσταντέλιας έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κορυφαίων γερμανικών ομάδων. Είναι καλύτερος αυτή τη στιγμή από τον Μπατούρινα της Ντιναμό, είναι πολύ μεγάλο ταλέντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση που… άναψε φωτιές στον Άρη - Άλλαξαν οι σχέσεις με ΑΕΚ και Ολυμπιακό; - "Πρόβλημα" με Καρυπίδη!

Ο ΠΑΟΚ, ξαναλέω, είναι καλύτερη ομάδα από την Ντιναμό. Έχει 2-3 καλύτερους παίκτες. Ο Πέτκοβιτς είναι καλός με την μπάλα στα πόδια, είναι τεχνίτης, αλλά οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι αλτικοί και μπορούν να τον αντιμετωπίσουν. Η Ντιναμό για να έχει τύχη πρέπει να πάρει αποτέλεσμα στο Μάξιμιρ. Δίνω τον πρώτο λόγο στο ΠΑΟΚ».

Για τις αναμνήσεις του από τον Άρη: «Έχω δει τον Άρη στο πρωτάθλημα. Είναι καλή ομάδα, αλλά δεν ξέρω κάποιον παίκτη του. Έχω καλές αναμνήσεις και εύχομαι να πάει στον τελικό και να πάρει το τρόπαιο. Η Θεσσαλονίκη είναι αγαπημένη πόλη. Είχα φέρει τον Τσόλακ στον ΠΑΟΚ, τώρα δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να πούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags