Η βαριά ήττα από τη Μακάμπι (1-4) δεν κλόνισε ούτε κατ’ ελάχιστο την εμπιστοσύνη του Ολυμπιακού στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, κάτι που αποδεικνύει η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, όπως τόνισε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχει τη σημειολογία της η ανανέωση της συνεργασίας με τον Μεντιλίμπαρ μετά από μια βαριά ήττα που ουσιαστικά τελειώνει τα ευρωπαϊκά όνειρα για φέτος. Δείχνει την εμπιστοσύνη που υπάρχει από τη διοίκηση στον Βάσκο όχι μόνο για να βγάλει τη χρονιά, αλλά και για το μέλλον. Ο Ολυμπιακός ήθελε εξ αρχής τον Μεντιλίμπαρ ως το 2025, αλλά ο ίδιος ήθελε να δει μόνος του πώς είναι τα πράγματα. Οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ευχαριστημένες και προχωράνε πλέον μαζί για να χτίσουν τον Ολυμπιακό που θέλει να δει ο κόσμος του», ανέφερε.

Σχολιάζοντας τη χθεσινή εικόνα στη βαριά ήττα από τη Μακάμπι, είπε: «Είναι πολύ βαρύ το 4-1. Όταν χάνεις στο 8’ με 2-0, δεν έχεις μπει συγκεντρωμένος. Η Μακάμπι σημάδεψε τα μπακ του Ολυμπιακού, ειδικά τον Ροντινέι. Αν ο Βραζιλιάνος είναι σκασμένος, τότε ήταν λάθος που χρησιμοποιήθηκε. Κακά τα ψέματα, η Ευρώπη τελείωσε πλέον και τώρα όλη η προσοχή επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα».

Όσο για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, είπε: «Θέλει τη νίκη για αγωνιστικούς και ψυχολογικούς λόγους ο Ολυμπιακός. Έχει κερδίσει μόνο ένα ντέρμπι, αυτό με τον ΠΑΟΚ. Αν πάρει το ντέρμπι, θα στείλει μήνυμα πως… ‘εδώ είμαι!’. Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο τι θα κάνει ο Μεντιλίμπαρ, αν θα φρεσκάρει την ενδεκάδα ή όχι. Έχω την αίσθηση πως οι περισσότεροι θα είναι ίδιοι, δεν βλέπω πάνω από 2-3 αλλαγές».

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα: