Facebook Pixel Σλάτζαν Σπάσιτς: "Να... τρώνε το γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-14 18:39:00

Δίνει το σύνθημα παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - "Να... τρώνε το γήπεδο οι ποδοσφαιριστές"

Sportdog Team
Δίνει το σύνθημα παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - "Να... τρώνε το γήπεδο οι ποδοσφαιριστές"

Παλαίμαχος της ομάδας πιστεύει το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη μεγάλη ρεβάνς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Σλάτζαν Σπάσιτς, μίλησε στο Metropolis 95.5 και σχολίασε τη ρεβάνς του "Δικεφάλου" με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στην Τούμπα (14/03, 19:45, Live Sportdog.gr).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχω δημιουργήσει έναν άλλο χώρο και βλέπουμε τα παιχνίδια μαζί με τους φίλους. Αυτό θα κάνουμε και απόψε για τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει αντιπαλότητα με της Σερβίας με την Κροατία και απόψε στηρίζουμε τον ΠΑΟΚ. Το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ ενδιαφέρον.

Είναι δύσκολο το παιχνίδι, η Ντιναμό είναι δύσκολη αντίπαλος, αλλά πιστεύω με τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας, ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί. Πρέπει οι παίκτες να δώσουν τη ψυχή τους στη σημερινή αναμέτρηση, πρέπει να "τρώνε" το γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να αφήσει κενά στην άμυνά του και πρέπει το πρώτο 20λεπτο να πιέσει πάρα πολύ την Ντιναμό. 

Οι Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ζίβκοβιτς και Ντεσπόντοφ έχουν την προσωπική ενέργεια και πρέπει να προσπαθήσουν να παίξουν πιο πολύ σε καταστάσεις man-to-man. Σίγουρα η Ντιναμό θα παίξει πιο αμυντικά από την αρχή και πρέπει ο ΠΑΟΚ να προσέξει τα εξτρέμ των Κροατών. Επίσης, ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει υπομονή στο παιχνίδι του και έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά».

Στην ερώτηση ποιον επιθετικό προτιμούσε να δει σήμερα από τον ΠΑΟΚ, απάντησε: «Εγώ δεν θα ξεκινούσα τον Σαμάτα από την αρχή, προέρχεται από τραυματισμό και δεν έχει ψυχολογία. Θα ξεκινούσα με τον Μπράντον Τόμας, ο Τζίμας είναι πολύ καλός, αλλά είναι μικρός και το σημερινό παιχνίδι θέλει εμπειρία. Καλύτερα ο Τζίμας να μπει κατά τη διάρκεια του αγώνα και μπορεί να δώσει λύσεις».

Στο τέλος της συνέντευξης ο Σλάτζαν Σπάσιτς δέχτηκε με ενθουσιασμό και την πρόσκληση του προέδρου των βετεράνων του ΠΑΟΚ, Φιλώτα Πέλλιου να αγωνιστεί στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν που θα γίνει στις 23 Μαρτίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώην ιδιοκτήτης ιστορικής ομάδας της Αθήνας αγοράζει τον Βόλο - Πουλάει, αλλά δεν φεύγει ο Μπέος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags