Τάσος Θέος: Με αφορμή την τεράστια επιτυχία του Ολυμπιακού κόντρα στη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο ο προπονητής της Εθνικής Κ19 και αναφέρθηκε στη νίκη των Ερυθρόλευκων.

«Το μυστικό ήταν η υπομονή και η πολύ καλή λειτουργία που έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός με τον ερχομό του νέου προπονητή. Με πίστη στις δυνατότητες και την ποιότητα που έχει ως ομάδα παρά την πίεση και το άγχος του τελικού κατάφερε με την πολύ καλή αμυντική του λειτουργία να φτάσει στον θρίαμβο. Με εξαιρετικούς αυτοματισμούς ο Ολυμπιακός περιόρισε τα ατού της Φιορεντίνα και εκμεταλλεύτηκε την ποιότητά του στα άκρα και στη θέση του φορ.

Φαινόταν ότι ο τελικός θα κρινόταν στο γκολ και δεν ξέρω τι θα μπορούσε να συμβεί αν είχε προηγηθεί στο σκορ η Φιορεντίνα αλλά τόσο ο Τζολάκης, όσο και ο Ρέτσος ήταν εξαιρετικοί. Ο Ρέτσος παρά το χτύπημα που είχε στο κεφάλι και ο γιατρός ζητούσε άμεσα να γίνει αλλαγή ο ίδιος δεν το σκέφτηκε καθόλου και συνέχισε κανονικά το παιχνίδι για να δώσει τα πάντα ώστε η ομάδα του να κατακτήσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο. Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές πάντα θα δώσουν το κάτι παραπάνω για την ομάδα τους και για τη φανέλα που φορούν.

Δεν είναι καθόλου εύκολο να πας από τη δεύτερη ομάδα στην πρώτη και να είσαι πρωταγωνιστής. Από τότε που ήμουν στον Άρη είχα πει ότι είναι πολύ καλό που έγιναν οι δεύτερες ομάδες ώστε να μπορούν τα νέα παιδιά να δουλέψουν σωστά και έπειτα να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα. Επειδή γνωρίζω τον κ. Συλαΐδόπουλο και τον τρόπο που δουλεύει θα δούμε κι άλλα Ελληνόπουλα στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού'', είπε ο Τάσος Θέος.