Ανώτερη της Ίντερ ντ’ Εσκάλδες χαρακτήρισε τη Νόα, αποψινή αντίπαλο της ΑΕΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League ο Κώστας Κετσετζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τονίζοντας, ωστόσο, πως στόχος είναι η πρόκριση με δύο νίκες.

«Η κλήρωση των playoffs θύμισε λίγο… περσινή ΑΕΚ, γιατί η Χάιντουκ ήταν μάλλον η χειρότερη που μπορούσε να βρεθεί στο δρόμο της. Δεν είναι κλήρωση που… κρύβει τον ήλιο, όπως θα μπορούσε να ήταν αν η ΑΕΚ ήταν στους αδύναμους, αλλά θα είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει όμως πρώτα να περάσει τη Νόα. Μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ βρέθηκε στους ισχυρούς γιατί έγιναν εκπλήξεις. Η Νόα δεν έχει σχέση με την Ίντερ ντ’ Εσκάλδες, είναι σίγουρα καλύτερη. Πιστεύω πως θα παίξει κλειστά και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην κόντρα. Ξεκάθαρα όμως η ΑΕΚ πάει για δύο νίκες, αυτός είναι ο στόχος», τόνισε.

Όσο για την ενδεκάδα; «Περιμένουμε η άμυνα να είναι ίδια, με Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί. Ο Σιμάνσκι θα είναι στο κέντρο, δίπλα του πιστεύω πως θα δούμε Πινέδα και θεωρώ πως θα τον βλέπαμε και χωρίς να απουσίαζε ο Γιόνσον. Στην κορυφή θα είναι ο Γκαρσία και πίσω του ο Λιούμπιτσιτς, ενώ για τα άκρα φαβορί είναι ο Ελίασον και ο Γκατσίνοβιτς. Σίγουρα τον Κοϊτά θα τον δούμε στην εξέλιξη του ματς, ενώ πιστεύω πως θα πάρουν χρόνο ο Λαμέλα και ο Περέιρα», επισήμανε.

Τέλος σημείωσε πως «… στα μεταγραφικά δεν βλέπουμε κάποια έντονη δραστηριότητα. Προφανώς η ΑΕΚ κάτι περιμένει. Οι κινήσεις του φορ και του αριστερού μπακ θα γίνουν, ενώ είναι πιθανό να αποκτηθεί προς το τέλος εξαροοκτάρι. Αντίθετα θεωρώ ρίσκο αν δεν πάρει τερματοφύλακα με τον τραυματισμό του Μπρινιόλι η ΑΕΚ. Στάνκοβιτς και Αθανασιάδης δεν έχουν βρει ομάδα, αλλά δεν υπάρχει διάθεση να επανέλθει κάποιος από τους δύο».