Στην ανεξήγητη -όπως τη χαρακτήρισε- εικόνα της ΑΕΚ στην Αρμενία και την ήττα που ήρθε με 3-1 από τη Νόα αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού υπογράμμισε πως το χειρότερο από όλα ήταν η εμφάνιση της «Ένωσης», η οποία δεν δημιούργησε ευκαιρία σε ροή αγώνα, ενώ για τα γκολ που δέχθηκε έκανε λόγο ότι στο πρώτο γίνεται -εκτός του λάθους του Στρακόσα- λάθος γύρισμα, στο τρίτο η αντίδραση της άμυνας ήταν τραγική, ενώ για το δεύτερο από τον τερματοφύλακα (!) της Νόα επισήμανε ότι είναι από αυτά που δεν... υπάρχουν και τα βλέπεις μόνο σε τοπικά πρωταθλήματα.

Παράλληλα, ανέφερε ότι δεν υπήρχαν ούτε τα στοιχειώδη στο παιχνίδι του «δικεφάλου» και δεν έβλεπες ούτε την πίεση που είναι το χαρακτηριστικό της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα, με τους «κιτρινόμαυρους» να μοιάζουν σαν να ξεκινάνε από το μηδέν.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως ίσως οφείλεται αυτή η εικόνα από τις βαριές προπονήσεις και παρότι τα πράγματα είναι δύσκολα η ΑΕΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση, τονίζοντας ότι στο διάστημα μέχρι τη ρεβάνς πρέπει να υπάρξει ηρεμία.