Λανς: Αναμέτρηση... τελικό δίνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη γαλλική ομάδα με στόχο να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα και να πάρει την πρόκριση στην League Phase του Conference League με τους φιλοξενούμενους να έρχονται στην Αθήνα με σημαντικές απουσίες στην άμυνα μιας και ο Κέβιν Ντάνσο δεν είναι στην αποστολή, καθώς έχει συμφωνήσει με τη Ρόμα και ετοιμάζεται να ανακοινωθεί, ενώ εκτός είναι και ο Φακούντο Μεντίνα ο οποίος έχει αποβληθεί στο πρώτο παιχνίδι και δεν είναι διαθέσιμος.

Την ίδια στιγμή ο Γουίλ Στιλ έχει ήδη κάνει τα... πλάνα του για την αντικατάσταση αυτών των δύο και όπως σημειώνουν στην Γαλλία εκτός από τον Τζόναθαν Γκραντί, τα άλλα δύο στόπερ σε αυτο το 3-4-1-2 της Λανς θα είναι οι Μαλάνγκ Σαρ και Αμπντουκοντίρ Κουσάνοφ, ενώ όσον αφορά στην υπόλοιπη ενδεκάδα, αυτή θα είναι σχεδόν ίδια με του πρώτου αγώνα, με μοναδικό αμφίβολο να είναι ο Νταβίντ Περέιρα Ντα Κόστα, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση πρωταθλήματος λόγω τραυματισμού.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα σημειώνουν στην Γαλλία αν τελικά ο Ντα Κόστα δεν τα καταφέρει, τότε στην ενδεκάδα της Λανς θα είναι ο Άνζελο Φουλζινί, ενώ δεν υπολογίζονται για τη ρεβάνς οι νεοαποκτηθέντες Ανάς Ζαρουρί και Μαρτίν Σατριάνο, οι οποίοι έχουν κριθεί από τον Στιλ ως ανέτοιμοι, όμως ίσως ταξιδέψουν στην Αθήνα ώστε να ενταχθούν καλύτερα στην ομάδα.