Την ώρα που ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη Λανς στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (29/8) για τη ρεβάνς των πλέι οφ του Conference League, οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να αλλάξουν απότομα.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, αναμένεται σημαντική επιδείνωση του καιρού από την Πέμπτη, με ψυχρές αέριες μάζες να μετακινούνται στην Ελλάδα από την Ουκρανία, εκτοπίζοντας θερμότερες αέριες μάζες δυτικότερα και βορειότερα. Η μετατόπιση αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα ασταθείς καιρικές συνθήκες σε όλη την περιοχή.

Το διάστημα από την Πέμπτη έως και το Σάββατο αναμένεται να σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, ακόμη και στην Αθήνα. Οι θερμοκρασίες θα πέσουν στους 32-34 βαθμούς Κελσίου, δημιουργώντας μια σαφώς φθινοπωρινή αίσθηση, παρόλο που βρισκόμαστε ακόμη σε καλοκαιρινή περίοδο.

Για όσους ενδιαφέρονται για τον καιρό κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Λανς στις 21:00 της Πέμπτης, η πρόγνωση δείχνει ότι αναμένεται βροχή το απόγευμα, με τη θερμοκρασία να πέφτει περαιτέρω στους 29 βαθμούς Κελσίου περίπου μέχρι τη σέντρα.

Πηγή: gazzetta.gr