Ο προπονητής της Μπόρατς Μπάνια Λούκα, Μλάντεν Ζίζοβιτς, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων την Πέμπτη (3/10), καθώς πρόκειται για μία ομάδα με αξία άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μλάντεν Ζίζοβιτς
InTime / ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητές μας στο αυριανό παιχνίδι. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει είκοσι πρωταθλήματα και άλλα τόσα Κύπελλα στην Ελλάδα και πρέπει να το απολαύσουμε. Δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ, αλλά να κάνουμε ακόμα μια έπληξη, να αντισταθούμε στον Παναθηναϊκό και να δείξουμε πως μπορούμε να διαχειριστούμε ακόμα έναν γίγαντα από την Ελλάδα. Ήμασταν στο ίδιο επίπεδο με τον ΠΑΟΚ (σ.σ στα προκριματικά του Champions League φέτος) και θα το χρησιμοποιήσουμε αυτό στην προετοιμασία μας», είπε αρχικά ο Ζίζοβιτς στη συνέντευξη Τύπου.

«Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει την ποιότητά του μέχρι τώρα. Ήταν στην κούρσα για τον τίτλο πέρυσι αλλά δεν τα κατάφερε. Μια ομάδα που έχει αξία μεγαλύτερη από 100 εκατ. ευρώ πάντα θα είναι το φαβορί, αυτό είναι ξεκάθαρο. Καλώ τους οπαδούς μας να μας βοηθήσουν, αξίζουμε τη στήριξή τους», πρόσθεσε.

Ο Μλάντεν Ζίζοβιτς
InTime / ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Περιμένουμε γεμάτο γήπεδο, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό. Είμαστε μαχητές και πάμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι κι αυτό δεν θα αλλάξει ούτε κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός», είπε ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός της Μπόρατς Μπάνια Λούκα, Στέφαν Σάβιτς.