Σύνθημα στα χείλη των οπαδών τού Παναθηναϊκού που βρέθηκαν το βράδυ τής Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, για το ματς με αντίπαλο την Τσέλσι, έγινε το όνομα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο 60ο λεπτό τής αναμέτρησης - Οι Πράσινοι είχαν δεχτεί ήδη 4 γκολ, ο Ντιέγκο Αλόνσο είχε αποφασίσει να μην βάλει εξαρχής παίκτες που θεωρούνται 100% βασικοί (ενόψει του ματς με τον Άρη), ενώ και από τον πάγκο δεν κατάφερε να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του.

Με αποτέλεσμα να υπάρξει μια αυθόρμητη αντίδραση από την πλευρά των οπαδών που βρέθηκαν στο γήπεδο και τραγούδησαν ρυθμικά το όνομα του πεπειραμένου προπονητή, που πλέον κάθεται στην άκρη τού πάγκου τής Εθνικής ομάδας.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός τού Γιοβάνοβιτς είχε άλλο μέταλλο, δεχόταν δύσκολα γκολ και μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις, ενώ είναι γεγονός ότι από τη στιγμή που έφυγε από την άκρη τού πάγκου το κλαμπ δεν έχει καταφέρει να βρει αγωνιστική ηρεμία.

Τι είπε ο Γιοβάνοβιτς για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ - Μπορεί να επιστρέψει στον ΠΑΟ;

Άνθρωποι που συνομιλούν με τον πεπειραμένο προπονητή, είχαν επαφή μαζί του το βράδυ της Πέμπτης, αναφέρουν ότι αυτό που έγινε στο ΟΑΚΑ δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλει ο Ιβάν. "Δεν του αρέσουν αυτά, δεν είναι αυτό που θέλει", μετέφερε στο sportdog πηγή κοντά στον Γιοβάνοβιτς, καθώς αυτή η αναγνώριση ναι μεν αποτελεί δικαίωση για εκείνον, αλλά ως εκεί.

Χάρηκε δηλαδή και ίδιος όταν άκουσε το όνομά του, εννοείται, αλλά δεν ήθελε να ασχοληθεί παραπάνω. Γιατί η δικαίωση ήρθε με αρνητικό πρόσημα για τον Παναθηναϊκό, κι αυτό είναι κάτι που δεν το ήθελε ο πρώην προπονητής του κλαμπ. Γιατί οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν εναντίον τής Τσέλσι ήταν από τη δική του ομάδα, που είχε σχεδιάσει και φτιάξει, αλλά αυτά θέλει να τα αφήσει πίσω πιά.

Δεν θέλει εμπλοκή, αλλά να ηρεμήσει και να αφοσιωθεί στην Εθνική (όπως κάνει δηλαδή), καθώς γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι το κεφάλαιο Παναθηναϊκός έχει κλείσει για εκείνον. Όχι τόσο με δική του κάθετη απόφαση, αλλά επειδή υπάρχει απόσταση με τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Χάρηκε λοιπόν ο Γιοβάνοβιτς που άκουσε το όνομα του από τους οπαδούς, καθώς αυτό κάτι δείχνει για τη θητεία του στην ομάδα, αλλά δεν του άρεσε καθόλου που έγινε σε ένα παιχνίδι με αρνητικό πρόσημο για τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό, από μόνο του, τα λέει όλα...