Κατά πολύ μεγάλο ποσοστό η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Europa League θα είναι η Μπνέι Γιεχούντα, η οποία πήρε σαφές προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στην Σιράκ από την Αρμενία κερδίζοντάς την με 2-0 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Κατά συνέπεια, οι επαφές του Βασίλη Τριλυράκη και του Σταύρου Σουντουλίδη στο περιθώριο της κλήρωσης στη Νιόν ήταν λογικό να επικεντρωθούν γύρω από την ισραηλινή ομάδα.

Οι δύο εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον πρόεδρο της Μπνέι Γιεχούντα, ανταλλάσσοντας χρήσιμες πληροφορίες. Πληροφορήθηκαν καταρχήν πώς αυτή την περίοδο η ισραηλινή ομάδα αγωνίζεται στο Εθνικό στάδιο του Τελ Α Βίβ "Ραμάτ Γκαν", χωρητικότητας 35.000 θεατών κι αυτό γιατί το δικό της στάδιο το "Μπλούμφιλντ" είναι σε φάση ανακατασκευής.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Μπνέι έδειξε ανοιχτός να φιλοξενήσει όσους οπαδούς του ΠΑΟΚ θέλουν να ταξιδέψουν στο Ισραήλ. Οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ τόνισαν ότι και η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ είναι ανοιχτή να φιλοξενήσει τους οπαδούς της Μπνέι, οι οποίοι σύμφωνα με τα λεγόμενα τους προέδρου τους δεν θα είναι περισσότεροι από 100.

Βάσει των όσων υποστήριξε ο ισχυρός άνδρας της Μπνέι (ο οποίος έχει σχέσεις με την εβραϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης), στις αρχές Αυγούστου ο ΠΑΟΚ θα συναντήσει θερμοκρασίες που θα φθάνουν ή και θα ξεπερνούν τους 40 βαθμούς Κελσίου και αυτό ουσιαστικά θα είναι ένας ακόμη αντίπαλος για τους παίκτες του "Δικεφάλου".

Οι απεσταλμένοι του ΠΑΟΚ άκουσαν και λίγα στοιχεία για την ομάδα της Μπνέι. Το αστέρι της ομάδας είναι ο Νιγηριανός διεθνής τερματοφύλακας, Ντέλε Εγενούγκμπα, ενώ ο φορ της ομάδας, Ντίνο Ενλόβου έχει πουληθει αντί ενός εκ. ευρώ στην Μακάμπι Χάιφα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκπρόσωπος της Σιράκ δεν επεδίωξε καμία επαφή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αφήνοντας μόνο κάποια τηλέφωνα επικοινωνίας σε περίπτωση πρόκρισης της ομάδας από την Αρμενία.

Πηγή: olapaok.gr