Ντάριους Ολάρου: Σε Μέσα της Ρουμάνιας μίλησε ο αρχηγός της Στεάουα Βουκουρεστίου, ο οποίος εκθείασε την προσπάθεια των συμπαικτών του όταν αυτός πήρε την άγουσα των αποδυτηρίων, ενώ σχολίασε ως... ανακάλυψη την κόκκινη που δέχθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Φάση από το ΠΑΟΚ - Στεάουα Βουκουρεστίου
Intime

«Είμαστε χαρούμενοι που στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τρεις μεγάλους βαθμούς εκτός έδρας, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, σε ένα δύσκολο γήπεδο και με έναν παίκτη λιγότερο. Ήταν μια τρελή και δύσκολη βραδιά, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Εγώ έφτιαξα αυτό το γκολ, και μετά ο διαιτητής... ανακάλυψε αυτήν την κόκκινη κάρτα για μένα... Δεν ξέρω, εκείνη τη στιγμή οδήγησα τη μπάλα για 30-40 μέτρα με έναν παίκτη πίσω μου, έσπρωχνα συνεχώς τον εαυτό μου, και όταν έπεσα, ο διαιτητής έδειξε την κίτρινη κάρτα πολύ εύκολα. Και στην πρώτη κίτρινη κάρτα ήταν εύκολο, γιατί χτύπησα καθαρά τη μπάλα, όταν τραυματίστηκε και ο Λιξάντρου. Δεν ξέρω, λυπάμαι, αλλά ταυτόχρονα χαίρομαι... οι συμπαίκτες μου έκαναν καλή δουλειά χωρίς εμένα.

Είναι τρεις σημαντικοί βαθμοί, είτε χωρίς εμένα είτε με εμένα, οι βαθμοί είναι σημαντικοί. Η μεγαλύτερη απώλεια είναι ο Λιξάντρου, με κάποιο τρόπο εύχομαι να μην είχε τραυματιστεί, αλλά από ό,τι είδα είναι κάτι αρκετά σοβαρό. Ελπίζω να είναι δυνατός και είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός», είπε ο Ντάριους Ολάρου.

Φάση από το ΠΑΟΚ - Στεάουα Βουκουρεστίου
Intime