Αφήστε που αν ήταν πιο προσεκτικός στο τέλος θα μπορούσε να έχει κάνει το 1-2 (με Περόνε, Μπακάσετα ή Ναβάρο) και να σκέφτεται ήδη τον επόμενο αντίπαλό του.

Δεν πειράζει όμως. Ακόμα και με το 1-1 διατηρεί το προβάδισμα. Αρκεί να μη θεωρήσει ότι η πρόκριση είναι στα χέρια του και να δει τη ρεβάνς από το μηδέν, όπως ακριβώς και το πρώτο παιχνίδι.

Γι αυτό και ο Τσιώλης δήλωσε μετά το ματς πως «τίποτα δεν έχει κριθεί». Το είπε προφανώς για να κρατήσει στο έδαφος τους ποδοσφαιριστές του, που είναι καλύτεροι από εκείνους της Ίντερ Μπακού συνολικά.

Η ομάδα της Τρίπολης χωρίς να έχει καν επίσημο φιλικό στα πόδια της (έπαιξε τρία ματς με την Μικτή Ευρυτανίας στο Καρπενήσι) γέμιζε όλους τους χώρους στο γήπεδο και είχε εκείνη την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Το γεγονός μάλιστα ότι αγωνίστηκε σε γήπεδο με πλαστικό χόρτο δίνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στην πρώτη ευρωπαϊκή ισοπαλία του Αστέρα, ο οποίος όμως είχε φροντίσει να κάνει και 3-4 προπονήσεις στο δικό του πλαστικό γήπεδο στην Τρίπολη για να εξοικιωθεί.

Ο Τσιώλης ξεκίνησε τον αγώνα με 4-2-3-1 και στην επανάληψη το γύρισε σε 4-4-2 με την είσοδο του Μπακασέτα. Ο Περόνε απέδειξε ότι σωστά έμεινε στην Τρίπολη αφού παρά την επέμβαση στους κοιλιακούς σκόραρε με το καλημέρα της νέας σεζόν.

Με τον Σανκαρέ η άμυνα της ομάδας θα δέσει αρκετά, αλλά στη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης νομιζω ότι λίγα πράγματα πρέπει να αλλάξουν. Ο Τσιώλης το ξέρει καλύτερα απ΄ όλους. Γι αυτό άλλωστε και οι 10 στους 11 που έπαιξαν στο Μπακού ήταν και πέρυσι στην ομάδα (μοναδικό νέο πρόσωπο ο Φραγκουλάκης).

Μακάρι η απειρία να μη στοιχίσει στην ομάδα της Τρίπολης στη ρεβάνς και η πρόκρισή του να δώσει έμπνευση και στην άλλη ομάδα με το αστέρι, τον Ατρόμητο.

Πηγή: pamesports.gr