Αναλυτικά οι δηλώσεις στο arcadia-sports

Γιώργος Μπαντής

«Είναι πολύ σημαντικό το ότι ο Αστέρας έπαιξε στο Europa League. Ήταν μια ιστορική στιγμή. Χαρήκαμε πολύ όλοι μας. Θα θέλαμε βέβαια να είναι καλύτερο το αποτέλεσμα. Αυτή τη στιγμή δεν σκεφτόμαστε τη Μαρίτιμο. Μας απασχολεί μόνο το παιχνίδι της Πέμπτης. Η Ίντερ Μπακού είναι πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα. Πρέπει να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο να μας στηρίξει και να δει τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα στην ιστορία που θα γίνει στην Αρκαδία».

Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι

«Ως πρώτη ευρωπαϊκή εμπειρία είχαμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πήγαμε αρκετά καλά. Μας αφήνει μια πικρία γιατί μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει αλλά θα τα δώσουμε όλα στην Τρίπολη για την πρόκριση».

Για τη σύγκριση του Αστέρα με την Ίντερ Μπακού: «Μέσα στο γήπεδο δεν υπήρχε διαφορά δυναμικότητας. Είναι σημαντικό το ότι βάλαμε γκολ εκτός έδρας. Θα είναι ένα δυνατό και σκληρό ματς η ρεβάνς».

Για το πλαστικό χορτάρι: «Η αλήθεια είναι ότι το πλαστικό χορτάρι είναι πολύ διαφορετικό. Μας δυσκόλεψε. Η μπάλα γλιστρούσε πολύ πιο γρήγορα».

Χρήστος Πιπίνης

«Ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία για εμάς. Καταφέραμε να πάρουμε μια ισοπαλία και θέλουμε την πρόκριση στην Τρίπολη».

Για το όνειρα που κάνουν για την πορεία στην Ευρώπη: «Όνειρα κάνουμε, αλλά πατάμε και στη γη. Δεν είναι εύκολο να περάσουμε στον επόμενο γύρο»

Τάσος Μπακασέτας

«Η πρόκριση είναι στο χέρι μας αλλά πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στη ρεβάνς».

Για τη Μαρίτιμο: «Βεβαίως και κάνουμε όνειρα για το Europa League και πιστεύω ότι έχουμε προοπτικές πρόκρισης με τη Μαρίτιμο, αν φυσικά καταφέρουμε και περάσουμε την Ίντερ Μπακού».