Το σκορ άνοιξε ο Στέφενς στο 36΄ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Κονστάνζο από τα δεξιά, ενώ η κόκκινη κάρτα του Παουλίνιο στο 46’ σκότωσε τα όποια όνειρα του Ερμή. Ακολούθως στο 65’ είχαμε το σουτ του Σανόγκο, την ασταθής απόκρουση απο τον Μπογκατίνοφ και τον Φρέι απο κοντά να κάνει το 2-0.

Οι Ελβετοί μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα, δείχνοντας πως ήθελαν το γρήγορο γκολ για να τελειώνουν με την υπόθεση πρόκριση. Οι λανθασμένες μπαλιές στον χώρο του κέντρου, δεν βοήθησαν τον Ερμή, που έδειχνε να χρειάζεται τον Ταραλίδη περισσότερο στα χάφ, παρά στην άμυνα.

Οι «φτεροπόδαροι» δεν κατάφεραν στο πρώτο ημίχρονο να κάνουν κάποια ουσιαστική ευκαιρία, πέραν από ένα σουτ του Ζάρκοβιτς στο 38’, ενώ οι Ελβετοί περνούσαν την μπάλα φανταστικά, δείχνοντας ότι είναι και πιο έμπειροι σε τέτοιου είδους διοργανώσεις. Η Γιούνγκ Μπόις, έκανε ευκαιρίες, με τον Μπογκατίνοφ να λέει όχι και την άμυνα της ομάδας της Αραδίππου να μην συντονίζεται.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Ταραλίδης πέρασε στα χαφ, ενώ ο Παπαθανασίου πήρε την θέση του Ζάρκοβιτς, ωστόσο ο Παουλίνιο λίγα δευτερόλεπτα μετά δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη αφήνοντας τον Ερμή με 10, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα.

Στο επόμενο λεπτό οι Ελβετοί, είχαν ένα δοκάρι με καλό σουτ από τον Ούτσολο.

Στην συνέχεια οι Ελβετοί πίεζαν περισσότερο, με τον Ερμή να προσπαθεί να κάνει κάτι αξιόλογο, αλλά να μην μπορεί.

Στο 65’ είχαμε το σουτ του Σανόγκο, την ασταθής απόκρουση απο τον Μπογκατίνοφ και τον Φρέι απο κοντά να κάνει το 2-0 και να σκοτώνει τα όποια όνειρα μπορεί να είχαν απομείνει από πλευράς Ερμή.

Οι Ελβετοί έδειχναν να θέλουν και τρίτο γκολ, ενώ ο Ερμής δεν μπορούσε να φτιάξει κάτι καλό, με τα κενά που άφησε ο Παουλίνιο να ήταν εμφανέστατα.

Στο 84’ οι Ελβετοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία με το πλασέ του Φρέι να καταλήγει λίγο έξω, ενώ ένα λεπτό μέτα ο Παπαθανασίου έπιασε την κεφαλιά που όμως αποκρούστηκε.

Ο Παπαθανασίου έφτασε κοντά στο γκολ στο 88’, ωστόσο η άμυνα των Ελβετών του είπε και πάλι όχι.

Πηγή: protathlima.com.cy