Αναλυτικά:

Για την πρόκριση της Μάιντς: «Δείξαμε οτι το θέλουμε περισσότερο. Είχαμε πάθος και θέληση. Η Μάιντς υπερείχε σε πολλά σημεία. Το γνωρίζαμε αυτό και ξέραμε οτι έπρεπε να αντιπαρατάξουμε την δύναμη και το πάθος. Πράγματα που διακρίνουν αυτή την ομάδα. Είδαμε όμως οτι και στα δύο παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι. Στο πρώτο ματς μπορεί να μην βάλαμε γκολ, αλλά σήμερα πετύχαμε τρία και κάναμε πολλές ευκαιρίες. Συνολικά ήμασταν καλύτεροι».

Για τα συναισθήματά του στο γκολ της ισοφάρισης της Μάιντς: «Ξεκινήσαμε για το μηδέν στην άμυνα και κοιτάξαμε να βάλουμε ένα γκολ. Το κάναμε αλλά ισοφαριστήκαμε σε μία ανύποπτη φάση και ενώ δεν είχαμε απειληθεί. Είδαμε οτι δεν μπορούσαμε να μείνουμε πίσω. Παίξαμε έξυπνα με σωστή αμυντική λειτουργεία. Ξέραμε οτι έπρεπε να παίξουμε με αντεπιθέσεις και να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν. Το κάναμε και πήραμε την πρόκριση».

Για το αν ήταν ένα κίνητρο, το γεγονός οτι η Μάιντς ήταν το φαβορί: «Είναι ένα κίνητρο, όταν δεν έχεις να χάσεις κάτι. Ωστόσο θα ήταν κρίμα αν μέναμε εκτός γιατί δείξαμε οτι ήμασταν καλύτερη ομάδα και στα δύο ματς. Για αυτό στο τέλος, εμείς θα ήμασταν οι χαμένοι».

Για την κλήρωση: «Ξέρουμε οτι θα έρθει μία ομάδα, που θα είναι πιο δυνατή από εμάς στα... χαρτιά. Δεν φοβόμαστε. Μπορούμε να κοντράρουμε κάθε αντίπαλο. Έχουμε ποιότητα και γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Από εδώ και πέρα, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος θα τον κοιτάξουμε στα μάτια και θα τον πάιξουμε στα ίσια. Ειδικά στην έδρα μας που μπορούμε να πάρουμε οποιοδήποτε αποτέλεσμα».

Για τους στόχους του Αστέρα Τρίπολης εφέτος: «Αυτά τα δύο παιχνίδια είναι οδηγός για κάθε αντίπαλο που θα βρούμε. Ξέρουμε πως να τα διαχειριστούμε. Με το ίδιο σκεπτικό. Στο ρόστερ της ομάδας, έχουμε ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση. Αυτό μας κάνει όλους ανταγωνιστικούς. Μπορούμε να πάμε ψηλά την ομάδα και στο Europa League και στο πρωτάθλημα»