Καλό είναι να μεταφέρουμε το τι ακριβώς συμβαίνει εδώ στο Δουβλίνο όπου ο ΠΑΟΚ αύριο έχει υποχρέωση νίκης απέναντι στη πρωταθλήτρια Ιρλανδίας Σάμροκ.

Από ότι μου έλεγε ο πρόεδρός της στο καφενείο που κάναμε κατά τη διάρκεια της προπόνησης, εντός έδρας είναι πολύ δυνατή. Τουλάχιστον πιο δυνατή απ ότι εκτός θα πω εγώ. Επίσης, οι καιρικές συνθήκες που ζούμε εδώ και ζήσαμε κατά τη διάρκεια της παρουσίας μας στο γήπεδο, δεν ευνοούν την τεχνική ομάδα.

Πολύς αέρα, δυνατή βροχή σε ένα γήπεδο που θυμίζει κάτι μεταξύ Πηγαδιών στη Ξάνθη και Λειβαδιάς. Το παιχνίδι αναγκαστικά πάει στη δύναμη.

Διαπίστωσα έναν εκνευρισμό Μπόλονι στη συνέντευξη Τύπου. Λογικό ως έναν βαθμό από έναν προπονητή που δεν παίρνει αποτελέσματα, άσχημο όμως ως συμπεριφορά γιατί υπάρχει ενδεχόμενο αυτός ο εκνευρισμός να μεταφέρεται σε μία ομάδα πιεσμένη. Ελπίζω να κάνω λάθος ή να υπερβάλω μέσα από το άγχος που έχω και εγώ για το παιχνίδι. Κακά τα ψέματα παίζονται πολλά αύριο.

Η αηδία της προσέγγισης πως παίζουμε με ένα χωριό, είναι κουραστική. Η Σάμροκ, έπαιξε σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο πρόεδρός της, 57 επίσημα παιχνίδιαβ προσθέτοντας το αυριανό. Μου φάνηκαν πολλά αλλά μάλλον έχουν και αυτοί κύπελλα, Λιγκ απ και διάφορα άλλα που δεν μπορώ να υπολογίζω πρόχειρα, αλλά μόνο μέσα από έρευνα που αδυνατώ να κάνω αυτή τη στιγμή.

Η Σάμροκ είναι μία ομάδα που δεν έχει την τεχνική και την ποιότητα του ΠΑΟΚ, αλλά έχει έναν καλό προπονητή, είναι καλά γυμνασμένη, έχει σωστή νοοτροπία και τακτική, ενώ έχει και ψυχολογία. Άρα, αν δεν παίξεις, αποτέλεσμα δεν παίρνεις.

Στη προπόνηση ο Μπόλονι δεν έδειξε τίποτα. Για την ακρίβεια έδειξε μία διάθεση να βάλει τον Σαλπιγγίδη στη κορυφή της επίθεσης αλλά και αυτό δεν μπορείς να το δέσεις κόμπο γιατί απλούστατα το διπλό επτά με επτά που έπαιξε δεν είναι χρήσιμο για συμπεράσματα.

Στα πηγαδάκια που έγιναν κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ιδιαίτερος εκνευρισμός είχαν άνθρωποι του ΠΑΟΚ για την επίσκεψη του ΣΔΟΕ, όχι βέβαια με την υπηρεσία αλλά για τον τρόπο που προσκλήθηκε ουσιαστικά αυτή για έλεγχο.

Δημοσιεύματα, συνεντεύξεις πρώην παραγόντων, φήμες, ερωτήματα του στυλ «που πήγαν τα λεφτά» συνέθεσαν ένα παζλ – προσκλητήριο προς τον κάθε εισαγγελέα. Ο οποίος κάνει τη δουλειά του, αλλά αναδεικνύεται κιόλας η καριέρα του μέσα από εμπορικές υποθέσεις. Σιγά μη σε αφήσει σε χλωρό κλαρί.

Το ΣΔΟΕ, δε βρήκε τίποτα και εγώ αυτό το χαρακτηρίζω ένα μικρό θαύμα, όχι γιατί έχω υπ όψιν μου κάτι συγκεκριμένο, αλλά επειδή την συγκεκριμένη υπηρεσία την έχω σαν την τροχαία. Άμα θέλει να σε γράψει, κάτι θα βρει. Ευτυχώς δεν βρήκε, αλλά ας είμαστε όλοι λιγότερο επιπόλαιοι στο μέλλον με θέματα που τουλάχιστον δεν γνωρίζουμε να αντιμετωπίζουμε.

Άντε και με τη νίκη αύριο, γιατί βαρέθηκα να βλέπω κατεβασμένα πρόσωπα.

Πηγή: paok24.gr