Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Συντριπτικά λίγες είναι οι πιθανότητες να έχει στη διάθεσή του τον Μπουχαλάκη ο Πέδρο Μαρτίνς, κάτι που σημαίνει ότι Πορτογάλος προπονητής θα πρέπει να κάνει... αλχημείες στο αρχικό σχήμα του αγώνα με την Άιντραχτ. Το πιθανότερο σενάριο είναι να συνεχίσουν στο 4-3-3 οι Πειραιώτες, αν και υπάρχουν θέσεις που είναι ανοιχτές.

 

Γιατί πλην της δεύτερης θέσης τού εξτρέμ (ο Μασούρας έχει δεδομένη θέση στα φτερά, αλλά ποιος μπορεί να μπει με βεβαιότητα ποιος θα είναι απέναντί του;), φαίνεται ότι υπάρχει ζήτημα και για τους επιθετικούς: Δεν φαίνεται να είναι δεδομένη η παρουσία του Αραμπί, αν και έχει τις περισσότερες πιθανότητες να παίξει βασικός ο Μαροκινός σε σχέση με τον Τικίνιο.

 

Για να δούμε αναλυτικά την 11άδα, ο Βατσλίκ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Ανδρούτσο να φαίνεται ότι έχει προβάδισμα για το δεξιό άκρο της άμυνας (άρα ο Λαλά θα μείνει στον πάγκο), συν τον Ρεάμπτσιουκ, τον Σωκράτη και τον Μπα, αφού λείπει ο τιμωρημένος Σισέ.

 

Εμβιλά, Καμαρά και ο Αγκιμπού μπροστά τους στα χαφ, καθώς ο νεαρός άσος μπορεί με τον τρόπο που αγωνίζεται και με τα τρεξίματά του να γίνει από 8άρι μέχρι δεύτερος επιθετικός ή ακόμα και εξτρέμ, και η μία από τις δύο θέσεις των εξτρέμ είναι καπαρωμένη από τον Μασούρα.

 

Παρότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει παρά ελάχιστα από τον Ονιεκούρου, φαίνεται ότι ο Νιγηριανός θα είναι εκείνος που θα έχει τη φανέλα του βασικού (και όχι ο Ρόνι Λόπες ή ο Βρουσάι) και το πιθανότερο σενάριο είναι μπροστά τους να βρίσκεται ο Αραμπίμ, που έχει ένα μικρό προβάδισμα από τον Τικίνιο.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Stop" Μαρτίνς για Έλληνα άσο ενόψει Γενάρη - Τον βάζουν στο αεροπλάνο - Ένα εκατομμύριο ο Μαρινάκης