Ολυμπιακός: Μπορεί πολλοί να τον έχουν ξεχάσει όμως ανάμεσα στους παίκτες του ρόστερ του Ολυμπιακού είναι και ο Γιάννης Μασούρας και μάλιστα το 2018 οι Πειραιώτες είχαν πληρώσει στην ΑΕΛ 1 εκατομμύριο ευρώ για να τον κάνουν δικό τους. Και βέβαια όχι άδικα μιας την τριετία που βρέθηκε στους Βυσσινί νεαρός ποδοσφαιριστής είχε κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις έχοντας 51 παρουσίες σε όλες τις διοργανώσεις και τρία γκολ.

Παρά όμως το γεγονός της καλής του παρουσίας του μέχρι εκείνο το σημείο ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον πίστεψε με τον 25χρονο να έχει φορέσει μόλις τέσσερις φορές την φανέλα του Ολυμπιακού, το 2018, και μάλιστα σε αγώνες Κυπέλλου, με Λεβαδειακό, Παναχαϊκή, Άρη Αβάτου και ΠΑΟΚ έχοντας σημειώσει και ένα τέρμα με την ομάδα της Βοιωτίας.

Από εκείνο το σημείο και μετά η τύχη του… αγνοείται μιας και έχει περάσει από Πανιώνιο, ΑΕΛ, Γκόρνικ και Σπάρτα Ρότερνταμ σαν δανεικός και παρά το γεγονός πως στις περισσότερες ομάδες έπαιρνε χρόνο συμμετοχής, ειδικά στην Πολωνία όπου έκανε μια πολύ καλή σεζόν με 25 συμμετοχές, δεν απασχόλησε ποτέ τον Μαρτίνς ώστε να επιστρέψει στον Πειραιά.

Τελευταίος σταθμός του νεαρού είναι το Ρότερνταμ που όμως δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί παρά μόνο στην αναμέτρηση με την Φέενενταλ για το Κύπελλο Ολλανδίας και 27 λεπτά στο πρωτάθλημα, με τον σύλλογο από το Μεγάλο Λιμάνι να σκέφτεται πολύ σοβαρά να διακόψει τον δανεισμό του Ιανουάριο.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Πορτογάλος, παρά το γεγονός των περιορισμένων επιλογών στα μπακ, είναι πρόθυμος να του δώσει ξανά ακόμα μια ευκαιρία αφού έχει κάνει σαφές πως ο Μασούρας θα επιστρέψει στην ομάδα μόνο όταν αυτός θα έχει αποχωρήσει από τους Ερυθρόλευκους. Έτσι το πιθανότερο είναι να δοθεί σε νέα ομάδα και πάλι σαν δανεικός, παρά το γεγονός ότι συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2023.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από την... Μπαρτσελόνα, αλλαγή στον Ολυμπιακό - Υπερβολικά τα 5.5 εκατ. - Τον "κλέβουν" οι Γερμανοί