Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φεύγει από τον Ολυμπιακό για τη Λεβερκούζεν;
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-01 10:00:00

Από την... Μπαρτσελόνα, αλλαγή στον Ολυμπιακό - Υπερβολικά τα 5.5 εκατ. - Τον "κλέβουν" οι Γερμανοί

του Παναγιώτη Νικολάου
Από την... Μπαρτσελόνα, αλλαγή στον Ολυμπιακό - Υπερβολικά τα 5.5 εκατ. - Τον "κλέβουν" οι Γερμανοί

Στον... αέρα η συμφωνία, γιατί χάνει την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς. Απότομη προσγείωση για ξένο άσο των Πειραιωτών, ο οποίος έχασε τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα και δείχνει να ψάχνει πλέον τα πατήματά του. Οι πιθανότητες να παραμείνει στο Λιμάνι, η σχετική ρήτρα και το ενδιαφέρον από την Bundesliga.
 

Ολυμπιακός: Δεν εξελίσσονται με ιδανικό τρόπο τα πράγματα για τον Μίχαλ Καρμπόβνικ στον πρώτο διάστημα της θητείας του στον Ολυμπιακό. Ο Πολωνός ήρθε για να δώσει σημαντικές λύσεις παίρνοντας φανέλα βασικού, αφού έχει την έφεση να αγωνίζεται τόσο στα δεξιά όσο και στα αριστερά της άμυνας. Ωστόσο, η προσφορά του μέχρι στιγμής είναι φτωχή και έτσι έχει μείνει πίσω στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Πολωνός μπακ έχει να πατήσει στον αγωνιστικό χώρο από τις 26 Σεπτεμβρίου και το εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Σε εκείνο το παιχνίδι έπαιξε βασικός και έμεινε στο ματς ολόκληρο το 90λεπτο, όμως έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό, μένοντας μάλιστα εκτός αποστολής κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ.

Ο Μαρτίνς φαίνεται πως προτιμά να τοποθετεί τον Καρμπόβνικ στη δεξιά πλευρά της άμυνας, εκεί όπου τον έχει χρησιμοποιήσει κατά κόρον. Αριστερά ο Πολωνός έπαιξε μόνο ως αλλαγή για περίπου 25 λεπτά στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (22/9), βγάζοντας και τη μοναδική του ασίστ μέχρι στιγμής.

Στα δεξιά έχει ανεβάσει στροφές το τελευταίο διάστημα ο Κένι Λαλά, ενώ υπάρχει και ο πάντα υπολογίσιμος Θανάσης Ανδρούτσος. Στα αριστερά ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες του Ολυμπιακού, και κάπως έτσι ο Καρμπόβνικ βλέπει την... πόρτα της ενδεκάδας να κλείνει για αυτόν, από τη στιγμή που η απόδοσή του δεν είναι η αναμενόμενη.

Φυσικά, ο 20χρονος άσος δεν είναι τυχαίος παίκτης, άλλωστε θεωρείται σπουδαίο ταλέντο. Στο παρελθόν το όνομά του "έπαιξε" για τη Μπαρτσελόνα, το 2020 ανάγκασε τη Μπράιτον να δαπανήσει 6.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει και στην Ελλάδα ήρθε ως δανεικός με τις καλύτερες των συστάσεων για τις ικανότητές του.

Η προσαρμογή στον Ολυμπιακό έχει αποδειχθεί δύσκολη αποστολή για τον ταλαντούχο παίκτη, αλλά στο Λιμάνι ελπίζουν ότι ο Καρμπόβνικ θα μπορέσει να βγάλει στο γήπεδο το πλούσιο ταλέντο του. Σε διαφορετική περίπτωση, η ρήτρα των 5.500.000 που προβλέπεται για αγορά του από τη Μπράιτον, θα κριθεί υπερβολική για τους Πειραιώτες. Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα σενάρια που συνεχίζονται στην Πολωνία και αναφέρουν ότι η Μπάγερ Λεβερκούζεν τσεκάρει την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται να προσεγγίσει άμεσα τη Μπράιτον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουκέτα" από Αγγλία στον Ολυμπιακό - Θέλει Πέδρο Μαρτίνς μεγάλη αγγλική ομάδα - Ρεπορτάζ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags