Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Στο επίκεντρο της κριτικής βρίσκεται ο Πορτογάλος τεχνικός, μετά από την ήττα του Ολυμπιακού από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς οι Πειραιώτες έχασαν ένα παιχνίδι που αφενός δεν έπρεπε να το χάσουν, αφετέρου δεν έγινε καi η καλύτερη δυνατή διαχείριση από τον Mαρτίνς.

Τόσο λόγω της αλλαγής του Ονιεκούρου, στο μοναδικό παιχνίδι μέχρι στιγμής που έδειξε ότι ο Ολυμπιακός μπορούσε να πάρει πράγματα από εκείνον, όσο και για την αλλαγή του Ελ Αραμπί προς το τέλος του αγώνα - Όταν θέλεις τη νίκη, δεν βγάζεις από τον αγώνα τον επιθετικό που μπορεί να κάνει γκολ τη μισή επαφή. Κάπως λες και ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε/βολεύτηκε την ισοπαλία (όταν έβγαλε τον Ελ Αραμπί το σκορ ήταν στο 1-1) και όχι να κυνηγήσει τη νίκη...

Επίσης, μεγάλη κουβέντα γίνεται για την αμυντική κατάσταση του Ολυμπιακού, καθώς είναι δεδομένο ότι φέτος δέχεται γκολ που σε άλλες χρονιές του Μαρτίνς δεν τα δεχόταν! Για παράδειγμα, χθες, η Άιντραχτ έκανε ελάχιστες ευκαιρίες και, παρόλα αυτά, πέτυχε δύο γκολ! Ε, δεν το χαρακτηρίζει κάποιος και ως την καλύτερη εξέλιξη αυτό...

Προσοχή εδώ: Δεν λέει κανείς ότι ο Μαρτίνς αμφισβητείται ή, πολύ περισσότερο, ότι μπορεί να υπάρξει θέμα με τον Πορτογάλο στο Λιμάνι. Παρόλα αυτά βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής σήμερα. Κι αυτό δεν πρέπει να το παραβλέπει κανείς.

Όσον αφορά τα επεισόδια που έγιναν έξω από το Καραϊσκάκη: α) Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν δεχτεί κακή συμπεριφορά στην Γερμανία από τους οπαδούς της Άιντραχτ, β) Όπως είδαν όλοι όσοι κυκλοφορούσαν στο κέντρο τής Αθήνας αυτές τις ημέρες, οι Γερμανοί που ήρθαν να στηρίξουν την Άιντραχτ ήταν αυτό που λέμε με φάτσες χούλιγκανς γ) Η Αστυνομία είχε αυτές τις πληροφορίες τις τελευταίες μέρες και συγκέντρωσε μεγάλη δύναμη για να αποτρέψει πιθανά επεισόδια.

Αποτέλεσμα; Να πέσει ξύλο, τελικά, μετάξύ των οπαδών του Ολυμπιακού και της Αστυνομίας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τινάζει την μπάνκα" η Ντόρτμουντ για άσο του Ολυμπιακού - Deal εκατομμυρίων, περισσότερα από Ρέτσο