Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τινάζει την μπάνκα" η Ντόρτμουντ για άσο του Ολυμπιακού - Deal εκατομμυρίων, περισσότερα από Ρέτσο
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-05 20:24:00

"Τινάζει την μπάνκα" η Ντόρτμουντ για άσο του Ολυμπιακού - Deal εκατομμυρίων, περισσότερα από Ρέτσο

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τινάζει την μπάνκα" η Ντόρτμουντ για άσο του Ολυμπιακού - Deal εκατομμυρίων, περισσότερα από Ρέτσο

Οι Γερμανοί ανοίγουν κουμπαρά για την πρώτη τους μεταγραφή από Ελλάδα. Ποιος είναι ο παίκτης που αρέσει πάρα πολύ, το... τσεκάρισμα που έχουν κάνει από την αρχή της χρονιάς και τα χρήματα που ζητούν οι Πειραιώτες; Γιατί θα... σπάσει ταμεία;

Ολυμπιακός: Η αποκάλυψη της σεζόν στον Ολυμπιακό είναι αναμφίβολα ο Αγκιμπού Καμαρά, που μπήκε από… το πουθενά στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ στη συνέχεια απέδειξε ότι δεν επρόκειτο για «πυροτέχνημα», καθώς μονιμοποιήθηκε στην ενδεκάδα των Ερυθρολεύκων.

Στις τάξεις των Πειραιωτών όλοι αντιλαμβάνονται ότι έχουν βρει ένα… ακατέργαστο διαμάντι στο πρόσωπο του νεαρού άσου από τη Γουινέα, ο οποίος ήδη εντυπωσιάζει και είναι σαφές ότι έχει ακόμα μεγαλύτερα περιθώρια βελτίωσης.

Διόλου τυχαία, το τελευταίο διάστημα ο Καμαρά «παίζει» στα ρεπορτάζ ομάδων από την Αγγλία και την Ισπανία, όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι κάνει «κλικ» και σε ένα ακόμα κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Για την ακρίβεια, στην πιάτσα των ατζέντηδων «ψυθιρίζεται» πως υπάρχουν πλέον και top γερμανικές ομάδες που τσεκάρουν τον 19χρονο μέσο.

Η φημολογία επικεντρώνεται κυρίως στις Λειψία και Ντόρτμουντ, αφού αυτές είναι πίσω από την Μπάγερν από άποψη status. Στην κουβέντα θα μπορούσαν να μπουν επίσης οι Βόλφσμπουργκ και Μπάγερ Λεβερκούζεν, αλλά θεωρείται πολύ δύσκολο να μπορέσουν να καλύψουν τα οικονομικά «θέλω» του Ολυμπιακού.

Άλλωστε, οι Ερυθρόλευκοι πουλούν συνήθως πολύ ακριβά τα μεγάλα αστέρια τους και στην περίπτωση του Αγκιμπού Καμαρά, ενός παίκτη που δεν έχει καν πλησιάσει το «ταβάνι» του ακόμα, οι απαιτήσεις τους αναμένεται να είναι ιδιαίτερα υψηλές. Πριν από μερικά χρόνια πούλησαν τον Παναγιώτη Ρέτσο με περισσότερα από 20 εκατομμύρια στη Λεβερκούζεν, για τον Καμαρά όμως το εν λόγω ποσό ενδέχεται να αποδειχθεί… πολύ μικρό αν συνεχίσει έτσι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Μπα, από Σωκράτη ξεκινάνε και τα δύο γκολ - Μπαταρία που ξεφορτίζει ο Εμβιλά, "ξενέρα" Καμαρά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags