Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ποιος Μπα, από Σωκράτη ξεκινάνε και τα δύο γκολ - Μπαταρία που ξεφορτίζει ο Εμβιλά, "ξενέρα" Καμαρά
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-05 13:56:00

Ποιος Μπα, από Σωκράτη ξεκινάνε και τα δύο γκολ - Μπαταρία που ξεφορτίζει ο Εμβιλά, "ξενέρα" Καμαρά

Οι Μιχείες
Ποιος Μπα, από Σωκράτη ξεκινάνε και τα δύο γκολ - Μπαταρία που ξεφορτίζει ο Εμβιλά, "ξενέρα" Καμαρά

Χειροκρότημα σε Ονιεκούρου που έδειξε τι και πώς μπορεί να παίξει. Γιατί ο Έλληνας αμυντικός... εξέθεσε τον Μπα κόντρα στην Άιντραχτ, τι συμβαίνει με τους δύο παίκτες στα χαφ του Ολυμπιακού και τα.. ερωτηματικά για Μαρτίνς σχετικά με τις αλλαγές του στο τελευταίο εικοσάλεπτο.

O Oλυμπιακός ήταν καλός χθες βράδυ. Ήταν σαφώς καλύτερος από την ελλιπή Άιντραχτ και δεν άξιζε αυτή την ήττα. Στο ποδόσφαιρο όμως, πολλάκις δεν νικάει ο καλύτερος. Ενίοτε χάνει, όπως συνέβη στο "Καραϊσκάκης", σε ένα ματς που οι "ερυθρόλευκοι" κατέβηκαν για να το κερδίσουν, με καλό αρχικό πλάνο από τον Μαρτίνς αλλά όσο περνούσε η ώρα και μετά το 60' σταμάτησαν να παίζουν, ο Πορτογάλος κόουτς από τον πάγκο το πήγε στην διαχείριση του 1-1 και στο τέλος το έφαγε!!

 

Καλή εμφάνιση, κακό αποτέλεσμα , λοιπόν, για το συγκρότημα του Πέδρο Μαρτίνς, που γενικά πλήρωσε πως δεν ήταν εύστοχος στις δικές του καθαρές στιγμές για γκολ, σε αντίθεση δηλαδή με την γερμανική ομάδα που τις έβαλε. Αυτή την φορά και για μια ώρα είδαμε γρήγορα ξεδιπλώματα στην επιθετική μετάβαση και πρές. Τουλάχιστον έβγαλε διάθεση για να πρεσάρει...

 

Ο Χένρι Ονιεκούρου, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, έκανε μια καλή εμφάνιση, ήταν μαζί με τον Ελ Αραμπί οι καλύτεροι παίκτες του Ολυμπιακού. Και είναι να απορεί κανείς με τον προπονητή του Ολυμπιακού που απέσυρε τόσο νωρίς από το ματς τον καλό Νιγηριανό (όπως και δεν βγάζεις τον Μαροκινό, εφόσον κυνηγάς την νίκη και είσαι 1-1). Ο Ονιεκούρου χειρόκροτήθηκε θερμά κατά την αντίκαταστασή του από το κοινό γιατί έδειξε/απέδειξε πως... έχει κάτι. Για πρώτη φορά το είδαμε ΑΥΤΟ και κυρίως πως μπορεί να το βγάλει! Ήταν μια σταθερή πηγή κινδύνου από αριστερά.

 



 

Το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού ήταν στα χαφ και δεν έχει να κάνει μόνο με το ο τι του λείπουν οι δημιουργοί (κορυφαία απουσία του Φορτούνη) ή όταν λείπει ή βγάζει κούραση ο Μπουχαλάκης. Εξηγούμαι:

 

ΕΜΒΙΛΑ: είναι μακριά από τα περσινά σούπερ στάνταρ του. Πολύ πεσμένος κι αργός, χωρίς εντάσεις και ρυθμό. Δεν είναι δηλαδή ο μέσος που έκανε την διαφορά, αλλά έχει την εικόνα ενός συμβατικού παίκτη στην θέση. Μετά τον κορωνοϊό και τον τραυματισμό του δεν έχει επανέλθει. Παίζει και φθείρεται, λες και... ξεφορτίζει μέσα στο παιχνίδι! Θέλει φρεσκάρισμα...

 

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ:  είναι ξεκάθαρα ντεφορμέ. Και εμμονή του Μαρτίνς να περιμένει στο φινάλε να κτυπήσει στον ώμο του για να τον βγάλει (δηλαδή πότε θα παίξει ο Κουντέ, που σαφέστατα έπρεπε να μπει νωρίτερα για να βάλει πίεση). Ο Καμαρά πλέον δεν κάνει το...παραπάνω αμυντικά, δεν καταθέτει πνεύμα αυταπάρνησης, επιθετικά/δημιουργικά θέλει να δείξει! Μου δίνει την εντύπωση πως έχει φάει μια... ξενέρα (έστω και υποσυνείδητα) του οτι  ενώ είναι πολύ καλός παίκτης, που έχει παίξει,έχει διακριθεί σε όλα τα επίπεδα, αλλά δεν...έφυγε και είναι ακόμη ΕΔΩ.

 

Από εκεί και πέρα για τα χθεσινά δυο γκολ που έφαγε ο Ολυμπιακός όλο το ανάθεμα πέφτει στον...φουκαρά Μπα, με τον Παπασταθόπουλο να περνάει (ως συνήθως)... άβρεχτος. Παρότι και στα δυο οι ευθύνες του είναι μεγάλες.

 

Στην φάση του 1-1, είναι ο Σωκράτης αυτός που... χαλάει την ζώνη των τεσσάρων. Λόγω... ταχύτητας κρύβεται, δίνοντας βάθος δυο τριών μέτρων για να προλάβει και έτσι εκθέτει τον Μπα που έπαιζε ψηλά και είχε... βγάλει οφσάιντ τον σκόρερ της Αιντραχτ...

 

Όπως και η φάση του 1-2 ξεκινάει από λάθος επιλογή του Σωκράτη, ο οποίος έχει ανεβεί στο κέντρο κι αντί για αλλαγή παιχνιδιού ή να παίξει κάθετα, προτιμάει να  δώσει την μπάλα στα πέντε μέτρα και στον Βαλμπουενά που είναι μεν μπροστά του αλλά καλά κλεισμένος. Ο Γάλλος κάνει μία "σκοτωμένη" (50-50) πάσα στον Λαλά ο οποίος την χάνει, ο Σωκράτης είναι εκτός φάσης, δεν μπορεί να μαρκάρει, ούτε να... τρέξει,με αποτέλεσμα να τρέξει διαγώνια κι από απέναντι ο Μπά!

 

** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Remember this name, Kulbakov - Αλλοίωση αποτελέσματος - "Αφαντος" Εμβιλά, στο... ρελαντί ο Καμαρά

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags