Ολυμπιακός: Άλλη ομάδα ήταν οι Πειραιώτες κόντρα στη Φενέρμπαχτσε όταν βγήκε από το γήπεδο ο Μαντί Καμαρά και μπήκε στη θέση του Μπουχαλάκης, ενώ μεγάλη διαφορά υπήρχε και μετά την αλλαγή των Ονιεκούρου και Ρόνι Λόπες.

Ο Καμαρά δεν είχε τρεξίματα, τουλάχιστον τα τρεξίματα που μας έχει συνηθίσει, και αυτή η εικόνα είναι εντελώς ακατανόητη ειδικά για ευρωπαϊκό παιχνίδι. Παρόλα αυτά είναι γεγονός ότι υπήρξε αισθητή διαφορά σε σχέση με την παρουσία του Μπουχαλάκη.

Ο Ολυμπιακός είδε σε ένα ακόμα παιχνίδι τον Ονιεκούρου να προσφέρει ελάχιστα πράγματα, τόσο πολύ μάλιστα που ο Ρόνι Λόπες που δεν έβγαλε και μάτια όταν μπήκε, φάνηκε παρόλα αυτά ως όαση μπροστά στον Νιγηριανό.

Προφανώς υπάρχει ενθουσιασμός για την εμφάνιση του Ρέαμπτσιουκ (και δικαίως!), ενώ μεγάλη κουβένα μπορεί να γίνει και για τον Λαλά. Γιατί σταθερά είναι από τους καλύτερους του τελευταίου διαστήματος στο Λιμάνι, καθώς φαίνεται ότι έχει βρει καλή χημεία με τους εξτρέμ που παίζουν μπροστά του.

Για την ιστορία, καλό είναι να πούμε για τον Ρέαμπτσιουκ ότι και στα παιχνίδια που δεν βγάζει ασίστ, είναι σταθερά καλός τακτικά, με ενέργεια σε κάθε παιχνίδι αν και δεν υπάρχει μπακ-απ του. Κι αυτό ας μην το θεωρούμε τόσο δεδομένο.

Τι θα γίνει στην ευρωπαϊκή συνέχεια; Οι Πειραιώτες έχουν, μεν, εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά έχουν στο χέρι τους την ευκαιρία για να τερματίσουν στην κορυφή του ομίλου. Κι αυτό μπορεί να τους δώσει την απευθείας πρόκρισης, άρα είναι πολύ-πολύ σημαντική προοπτική.

Tι θα γίνει στην ελληνική συνέχεια; Δεδομένα θα έχει θέση βασικού ο Γκάρι Ροντρίγκες στο παιχνίδι με τον Βόλο, καθώς δεν υπάρχει τρόπος για να εμφανιστεί ξανά ο Ονιεκούρου άμεσα στην 11άδα. Τουλάχιστον όχι αν δεν είναι απόλυτα σίγουρος ο Μαρτίνς ότι δεν θα παίζει με 10 παίκτες. Παράλληλα, υπάρχουν φωνές που δεν αποκλείουν να δούμε βασικό τον Τικίνιο εναντίον του Βόλου, προφανώς για να πάρει ανάσες ο Ελ Αραμπί αλλά και, κυρίως, λόγω του γκολ που πέτυχε και έχει άλλον αέρα στα πανιά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρομερός ο Μπουχαλάκης... τρέχει τον Ολυμπιακό - Κλάση ο Τικίνιο, βρήκε... νέο στόπερ ο Μαρτίνς"