Ολυμπιακός: Για αρκετή ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του ήταν στα αποδυτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης" όπου προσπαθούσαν να καταλήξουν στους παίκτες που θα απάρτιζαν την ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας, με τους Κώστα Μανωλά και Γκάρι Ροντρίγκες να είναι δεδομένα οι δύο από τις τρεις αλλαγές που γίνονταν.

Όσον αφορά την τρίτη ο Πορτογάλος τελικά αποφάσισε να είναι ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά, με τους Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς, Μίχαλ Καρμπόβνικ, αλλά και Ζοάο Καρβάλιο να μένουν εκτός με τον ίδιο να είναι αυτός που ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές για την απόφασή του.

Έτσι οι Ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τους: νδρούτσος, Ουσεϊνού Μπα, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Σισέ, Ελ Αραμπί, Κούντε, Λαλά, Μασούρας, Λόπες, Εμβιλά, Ονιεκουρού, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ,Βαλμπουενά, Βρουσάι, Μανωλάς, Γκάρι Ροντρίγκες και Φαντιγκά.

Παράλληλα στην Β' λίστα ο Ολυμπιακός θα έχει πέρα ων Καραργύρη, Κασέμι, Λιάτσου, Μαρίνου, Ντόι, Σαπουντζή, Σουρλή, Βοΐλης, βρίσκεται και το όνομα του Φώτη Κίτσου, ο οποίος αποτελεί και με τη… βούλα ο αναπληρωματικός αριστερός μπακ του Ολυμπιακού και σήμερα έκανε και ντεμπούτο στο πρωτάθλημα.