Μόδα έχουν γίνει τα τελευταία δύο χρόνια οι επισκέψεις της ρωσικής ομάδας στην Ελλάδα. Πέρυσι ο Παναθηναϊκός στο Champions League και φέτος ο ΠΑΟΚ στο Europa League έπαιξαν με τη Ρούμπιν με τις τέσσερις αναμετρήσεις να λήγουν ισόπαλες. Βρέθηκε για πρώτη φορά στην μεγάλη κατηγορία της ρωσικής λίγκας το 2003, όμως κατάφερε να πάρει δύο σερί πρωταθλήματα πέντε χρόνια μετά (2008, 2009).

Είναι ομάδα που επενδύει χρήματα για μεταγραφές, έχει αστέρια στο ρόστερ, και έχει τεθεί ανάμεσα στις καλύτερες των τελευταίων ετών στη χώρα. Προσέχει την άμυνα, με στόπερ τον Ισπανό, Νάβας και τον Ιταλό, Μποκέτι. Περισσότερη ποιότητα υπάρχει από τη μέση και μπροστά, με τους Κασάεφ, Καραντενίζ, Νομπόα, Μάρτινς, Νάτχο αλλά και τον... γνωστό στον Ολυμπιακό, Νέλσον Βαλδές.

Φέτος τερμάτισε 7η στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όμως έχει κάνει δύο νίκες σε δύο ματς στα πλέι οφ κόντρα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας (1-2) και Ντιναμό Μόσχας (2-0) και πλέον βρίσκεται στην 5η θέση, στο -2 από την 2η (ΤΣΣΚΑ) και στο -10 από την πρώτη (Ζενίτ).

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr