Λίγες ώρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ εναντίον της Λέφσκι Σόφιας το sportdog.gr επικοινώνησε τον Γιώργο Μπούζο, διευθυντή τού Μetropolis 99,5, για τον Δικέφαλο.

"Πεινασμένοι για διάκριση, καλοί στα άκρα, θέματα στην άμυνα - Φαβορί ο ΠΑΟΚ - Γήπεδο που θυμίζει Τούμπα"

"Η Λέφσκι είναι καλή στα άκρα, έχει θέματα η άμυνάς της, στον πάγκο βρίσκεται σοβαρός προπονητής που γνωρίζει πώς να παίρνει τέτοια ματς, ο κόσμος της θα γεμίσει γήπεδο και είναι πεινασμένοι για διάκριση επειδή απέχει από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για καιρό", ανέφερε αρχικά ο πολύ καλός συνάδελφος από τη Θεσσαλονίκη.

Είναι φαβορί ο ΠΑΟΚ;

"Φαβορί στα χαρτιά αλλά επειδή η Λέφσκι έχει ήδη δύο επίσημα ματς, μιλάμε για διψασμένη και ίσως αγωνιστικά ποιο έτοιμη ομάδα, που ψάχνει την επιστροφή της στην Ευρώπη - Για αυτό περιμένουν από τα ξημερώματα οι οπαδοί της για να αποκτήσουν ένα εισιτήριο. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και θα θυμίζει Τούμπα. Άρα ο ΠΑΟΚ θα πάει για να αγωνιστεί σε δύσκολες συνθήκες, αλλά είναι ομάδα που μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις".

"Δεν μπορεί ο Λουτσέσκου - Ενίσχυση-ρεκόρ - 10άρι και στόπερ

Στη βασική 11άδα φαίνεται ότι θα είναι ο Κούτσιας

"Η περίπτωση του Κούτσια δείχνει ότι για να προωθηθεί ένας παίκτης από τις ακαδημίες, που ο Σαββίδης δίνει 2,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο για να λειτουργούν άψογα, θα πρέπει να προκύψει κάποια φοβερή συγκυρία: Κάπως έτσι μπήκε στην 11άδα ο Λύραντζης, κάπως έτσι βρέθηκε τώρα και ο Κούτσιας. Ο Λουτσέσκου μπορεί να είναι ο καλύτερος προπονητή στην ιστορία του ΠΑΟΚ με βάση τους αριθμούς, αλλά δεν μπορεί να "βγάλει" παίκτες από την ακαδημία σύμφωνα με όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής".

Τι να περιμένουμε στη συνέχεια;

"Σε χρόνο ρεκόρ για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ έκλεισε ο κύκλος των μεταγραφών σε πρώτη φάση, κι αυτό πιστώνεται στον Μπότο που είπε ότι το 90-95% των μεταγραφών θα έκλεινε νωρίς και το έκανε: Ποσοτικά έκλεισε το μεγαλύτερο κομμάτι της ενίσχυσης, μένει να φανεί αν αυτές οι μεταγραφές έχουν και ποιοτικά χαρακτηριστικά. Αν περάσει από τη Λέφσκι είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση με δεκάρι και στόπερ".
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκούπα" στον ΠΑΟΚ, στην έξοδο έξι παίκτες - "Κόκκινο" Λουτσέσκου σε Μπότο - Φεύγει κορυφαίο ταλέντο