Η ΑΕΚ ψάχνει αντίδραση αλλά και την πρώτη της νίκη στον Βόλο για το πρωτάθλημα, όπως τόνισε στην εκπομπή «ΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ» o Γιώργος Τσακίρης. Παράλληλα, υποστήριξε πως η νίκη θα φέρει και ηρεμία στην ομάδα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ανέφερε πως η ΑΕΚ ψάχνεται για να κάνει 1 ή 2 κινήσεις (σσ. στόπερ και δεξί μπακ).

«Να αντιδράσει η ΑΕΚ μετά την ισοπαλία με Σέρρες που είναι σαν ήττα και να πάρει τη νίκη με τον Βόλο, αφού μετά τη διακοπή έρχεται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να μην ανοίξει η ψαλίδα με τον Ολυμπιακό από νωρίς. Να κερδίσει τον Βόλο για να μην υπάρχει γκρίνια, μουρμούρα και να είναι άνετη από ψυχολογική άποψη.

Μετά υπάρχει η Μπράιτον. Γυρνάει Παρασκευή από Αγγλία, θα κάνει δύο προπονήσεις και θα παίξει με Παναθηναϊκό. Αλλά έχει κάνει και δυσκολότερα φέτος η ΑΕΚ, όπως με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ που έπαιξε χωρίς προπόνηση επί της ουσίας», είπε αρχικά.

 

Για τα αγωνιστικά θέματα: «Δεν θα έχει πολλές αλλαγές η ενδεκάδα, ο Λιβάι Γκαρσία θα είναι εκτός αλλά θα είναι έτοιμος με τον Ολυμπιακό. Θα έχει και αρκετό κόσμο, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, όπως ήταν στα παιχνίδια στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Για τα μεταγραφικά ζητήματα: «Κινείται για 1-2 προσθήκες, για στόπερ και μπακ, θα δούμε αν τα καταφέρει. Αυτό επιδιώκει, πρέπει να το κάνει στα επόμενα 24ωρα για να προλάβει την ευρωπαϊκή λίστα. Υπάρχει το Asian Cup τον Γενάρη, θα λείπουν οι Ιρανοί. Ήδη από εκείνο το σημείο και μετά να ψάχνει αριστερό μπακ η ΑΕΚ, τότε θα πάρει τουλάχιστον έναν σίγουρα. Για τον παίκτη που γράφτηκε από Ολλανδία δεν απασχολεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρόγραμμα της ΑΕΚ στο Europa League: Πρεμιέρα στην Αγγλία με Μπράιτον, φινάλε με Άγιαξ