Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ρεπορτάζ Αθανασίου για το "κόψιμο" Βέρμπιτς από την ευρωπαϊκή λίστα - Η φωτό με Σλοβενία και τι σημαίνει
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-05 13:52:00

Ρεπορτάζ Αθανασίου για το "κόψιμο" Βέρμπιτς από την Ευρώπη - Η φωτό με Σλοβενία και τι σημαίνει

Sportdog Team
Ρεπορτάζ Αθανασίου για το "κόψιμο" Βέρμπιτς από την Ευρώπη - Η φωτό με Σλοβενία και τι σημαίνει

Ο Νίκος Αθανασίου εξήγησε γιατί η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού δε θα μπορούσε να είναι διαφορετική και αναφέρθηκε και στο "κόψιμο" του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.

Την εκτίμηση ότι οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού ήταν οι… αναμενόμενες, έκανε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, καταγράφοντας και τους λόγους.

«Η είδηση της χθεσινής ημέρας ήταν η απόφαση του Γιοβάνοβιτς να βγάλει τον Βέρμπιτς και να συμπεριλάβει τον Πάλμερ-Μπράουν. Ήρθε ως συνέχεια από την προηγούμενη λίστα, με τον προπονητή να κρίνει ότι είναι πλήρης στα εξτρέμ με Αϊτόρ, Παλάσιος, Μαντσίνι και τον Μπερνάρ και προτίμησε μια επιπλέον λύση στα στόπερ, που είχε μόνο τρία, τους Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Γεντβάι. Mου φαίνεται λογικό. Το ότι έμεινε εκτός ο Βέρμπιτς δε σημαίνει κάτι για το μέλλον του, όπως και για τον Κλεϊνχέισλερ, που υπολογίζεται κανονικά αλλά και οι Ζέκα, Γερεμέγεφ. Είναι πιεσμένη η κατάσταση με την ευρωπαϊκή λίστα όπως είχε φανεί από την Ντνίπρο κιόλας», σημείωσε.

 

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε και στην φωτογραφία του Βέρμπιτς με την εθνική Σλοβενίας, παρότι τραυματίστηκε με το Τριφύλλι, εξηγώντας γιατί δεν υπάρχει… κανένα απολύτως θέμα ή παρατυπία.

Ενώ χαρακτήρισε μηδενικές, πλέον, τις πιθανότητες να γίνει κάποια ακόμα μεταγραφή από πλευράς «πράσινων» μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Λυπήθηκα για Πογιέτ με Φορτούνη - Καταπληκτικός ο Έσε - Πολύ υπομονή ο ΠΑΟ, δύσκολα για τον ΠΑΟΚ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags