Ιδιαίτερα απαιτητικό είναι το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μετά από την διακοπή των εθνικών ομάδων, καθώς οι Ερυθρόλευκοι μέσα σε 21 ημέρες έχουν να δώσουν 7 αγώνες, και εκτός από τον Παναθηναϊκό, έχουν μπροστά τους τα παιχνίδια με Γουέστ Χαμ (εντός), ΟΦΗ (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός), ξανά Γουέστ (εκτός) και Αστέρα (στην Τρίπολη).

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ξέρει ότι θα πρέπει να κάνει rotation προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του να βγάλει όσο πιο... αναίμακτα γίνεται όλα αυτά τα συνεχόμενα παιχνίδια, σχεδιάζοντας αρχικά τα ματς που έπονται με τον "αιώνιο" αντίπαλο (22/10) και έπειτα τη Γουέστ Χαμ (26/10).

Ο Ισπανός καταστρώνει τα πλάνα του και σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγές κυρίως στην άμυνα εν όψει των δύο δύσκολων παιχνιδιών, έχοντας φυσικά και στην διάθεσή του ξανά τον Νίκολας Φρέιρε, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στην διάθεση του Μαρτίνεθ.

Το αμυντικό κομμάτι είναι κάτι που απασχολεί έντονα τον τεχνικό των Πειραιωτών και μάλιστα δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για ενίσχυση εν όψει Ιανουρίου, με το πρώτο όνομα να γράφεται χθες στη Σερβία και να αφορά στον στόπερ της Μπάτσκα Τόπολα, Νεμάνια Στόιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρυσό συμβόλαιο Μαρτίνεθ! "Φτιάχνει" προπονητές ο Ολυμπιακός - Νέος... Βαλβέρδε σε μεγάλη ομάδα της La Liga