Οριστικά στο γήπεδο της Λεωφόρου θα δώσει ο Παναθηναϊκός τα επόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια της φετινής σεζόν, καθώς πήρε το "ok" από την UEFA.

Oι «πράσινοι» μετά το θέμα που προέκυψε με το ΟΑΚΑ, το οποίο ουσιαστικά δεν δίνει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουν ως έδρα για τα δυο ματς με τη Ρεν και τη Μακάμπι Χάιφα στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League, βρίσκονταν σε διαρκή επικοινωνία προκειμένου να αγωνιστούν στην ιστορικό τους γήπεδο.Έτσι το πρωί της Παρασκευής (13/10) πήραν και τυπικά την έγκριση από την UEFA προκειμένου να επιστρέψουν στο «Απόστολος Νικολαϊδης» για τα δυο συγκεκριμένα ματς.

Η οικονομική ζημιά βεβαίως είναι πολύ μεγάλη για τους Πράσινους σε σχέση με τα έσοδα που προσδοκούσαν να έχουν αν τα παιχνίδια γίνονταν στο ΟΑΚΑ, ενώ θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είχε πληρώσει κι ένα σημαντικό ποσό το καλοκαίρι για την αλλαγή του χλοοτάπητα. 

Να σημειωθεί επίσης ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να δώσει εισιτήρια στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας οι οποίοι θα βρεθούν στη Θύρα 6 του γηπέδου, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κλείσει και μέρος της θύρας 7 προκειμένου να αποφευχθούν οποιασδήποτε μορφής σύγκρουση.