Έφτασε η ώρα, λοιπόν, για να αποδείξει ο Ολυμπιακός ότι πράγματι ήταν αρκετά βατή η κλήρωση. Και, μάλιστα, οι οιωνοί είναι μαζί του, όπως θα εξηγήσουμε!

Ο Ολυμπιακός έκανε την κοιλιά του νωρίτερα, αλλά το τελευταίο διάστημα «πετάει». Είναι σε καλή κατάσταση, έχει το ηθικό του ψηλά, ενισχύθηκε τον Γενάρη, ενώ δεν έχει πια τραυματίες. Το πρωτάθλημα το κτυπάει στα ίσια, είναι φαβορί για το κύπελλο και είναι μέσα και στην Ευρώπη.

Από την άλλη πλευρά, η Ρούμπιν έκανε μια μέτρια σεζόν στο πρωτάθλημά της, δεν είναι κάποιο φόβητρο, ούτε βρίσκεται και στο καλύτερό της φεγγάρι. Την έχουμε δει και πολύ καλύτερη απ’ ό,τι τον τελευταίο χρόνο.

Η Ρούμπιν έχει να παίξει μπάλα τόσο καιρό, αφού το πρωτάθλημα δεν έχει αρχίσει ακόμα. Άρα είναι εκτός φόρμας και βρίσκεται σε χειμερία νάρκη. Και μπορεί να είναι πιο ξεκούραστη, όμως θυμόμαστε ότι ο Ολυμπιακός εκεί ακριβώς είχε φορτώσει την ήττα του από τους Γάλλους στο πρώτο ματς τσάμπιονς λιγκ φέτος. Ότι δεν είχε ματς στα πόδια του. Έτσι και η Ρούμπιν τώρα.

Επίσης, το γήπεδο θα είναι σαν άδειο με μόνο 2-3.000 κόσμο. Ουσιαστικά δεν είναι έδρα, δηλαδή. Οι καιρικές συνθήκες, βέβαια, είναι πιο γνώριμες για τους παίκτες των γηπεδούχων, αλλά και οι δυο ομάδες στο ίδιο ψοφόκρυο θα αγωνιστούν στο κάτω – κάτω της γραφής.

Και είναι και κάτι ακόμα. Ότι η Ρούμπιν πέρασε και διάφορα εσωτερικά προβλήματα με φαγωμάρα στα αποδυτήρια.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, μπορεί να πάρει την πρόκριση. Οι οιωνοί είναι ευνοϊκοί γι’ αυτόν! Αρκεί να το επιβεβαιώσει στο γήπεδο! Τώρα… κληρώνει, δηλαδή.