Τάσος Νικολογιάννης: Για το γεγονός ότι αν ο Παναθηναϊκός ήταν σοβαρός και χωρίς εύκολα λάθη θα είχε στο... χέρι του την πρόκριση με την Μπότεφ έκανε λόγο ο έμπειρος ρεπόρτερ μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 μετά το παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

«Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έκανε πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Πρέσαρε στοχευμένα, έκανε παγίδες, προηγήθηκε, έχασε κι άλλες ευκαιρίες, είχε πρωταγωνιστές τους Βαγιαννίδη, Μαντσίνι και Τζούρισιτς. Πλαγιοκοπούσε συνέχεια, άργησε να βάλει δεύτερο γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε ρυθμό. Φάνηκε ότι ο αντίπαλος είχε πιο πολλά παιχνίδια στα πόδια του και πλήρωσε ένα παιδικό λάθος του Βιλένα. Μετά το 2-1 άλλαξε η ψυχολογία του αγώνα.

Ξέρω ότι μένει λίγο η τελευταία εικόνα που ο Παναθηναϊκός πιέστηκε από την Μπότεφ, αλλά για τα δεδομένα της εποχής η ομάδα ήταν καλή και θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ. Βλέπουμε το πρέσινγκ και το άμεσο ποδόσφαιρο του Αλόνσο, αλλά και κάποιες αδυναμίες στην άμυνα. Πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτικός όταν χάνει την μπάλα. Μην έχουμε απαιτήσεις 25 Ιουλίου η ομάδα να πετάει. Λείπει το μεγάλο όπλο της ομάδας, ο Ιωαννίδης, ο Μαξίμοβιτς και ο Ίνγκασον τώρα μπαίνουν σταδιακά, ενώ ο Τετέ θα κάνει τη διαφορά στα εξτρέμ. Στο χέρι του Παναθηναϊκού είναι με μια πιο ισορροπημένη εμφάνιση να πάρει την πρόκριση στη Βουλγαρία», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.