Διονύσης Δεσύλλας: Για το πειστικό πρόσωπο που έδειξε ο Παναθηναϊκός, αλλά και τα στοιχεία από αυτά που θέλει να βλέπει ο Ντιέγκο Αλόνσο μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο έμπειρος ρεπόρτερ.

«Ο Παναθηναϊκός είχε παίξει καλά και για 65 λεπτά στο πρώτο ματς, χθες έδειξε βελτίωση, ήταν σοβαρός και κυριαρχικός. Έβγαλε ποιότητα και προσωπικότητα, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και πήρε εύκολα την πρόκριση. Οι παίκτες βλέπουν ότι έχουν έναν προπονητή που δουλεύει πολύ μαζί τους, αλλά τους δίνει και κάποιες ελευθερίες. Είδαμε πολλές συνεργασίες, είδαμε το πρέσινγκ ψηλά για άμεση ανάκτηση, το γρήγορο τρανζίσιον και τη συμμετοχή των μπακ στο επιθετικό παιχνίδι με δύο ασίστ», ανέφερε.

Για τον Άγιαξ: «Πιστεύω πως θα έχει πολύ κόσμο την Πέμπτη με τον Άγιαξ, δεν θα έχει το ΟΑΚΑ καμία σχέση με το ματς κόντρα στην Μπότεφ. Είναι δύο ματς-προκλήσεις απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, με βαριά φανέλα, που όμως βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Ο Παναθηναϊκός θα πάει να δώσει τη μάχη του. Πιθανότατα στη λίστα θα είναι ο Ιωαννίδης, ο οποίος έχει μπει στις προπονήσεις μετά το πρόβλημα που είχε στον ώμο, αλλά θέλει χρόνο για να βρει ρυθμό», υπογράμμισε ο Διονύσης Δεσύλλας.