Σε μεταγραφικό οργασμό φαίνεται ότι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες ώρες, καθώς οι πληροφορίες που έχουν φτάσει στα αυτιά του sportdog φέρουν τις εξελίξεις για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ στο προσκήνιο.

Τι αναφέρουν αυτές οι πληροφορίες, που ανέφερε ο Ευάγγελος Μίχος στην καθημερινή του εκπομπή στον "Ελλάδα FM 94.3"; Ότι ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει ήδη και θα ανακοινώσει μέχρι σήμερα το βράδυ, Παρασκευή, ή το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο δύο μεταγραφές!

Για την ώρα δεν μπορούμε να γράψουμε ονόματα, για να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα μέχρι να ανακοινωθούν οι συμφωνίες. Αλλά μπορούμε να γράψουμε τις θέσεις που αγωνίζονται οι συγκεκριμένοι παίκτες.

Πρόκειται για έναν επιθετικό αλλά και για έναν αριστερό μπακ! Και στις δύο θέσεις χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, καθώς στο αριστερό άκρο τής άμυνας, τώρα, υπάρχει μόνο ο Μλαντένοβιτς και δεδομένα χρειάζεται να έρθει ένας ακόμα ποδοσφαιριστής επιπέδου.

Στην περίπτωση του επιθετικού η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική, δεδομένου ότι η έλευση ενός ακόμα φορ επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ που είχε γράψει πριν από λίγες ημέρες ο Ευάγγελος Μίχος στο sportdog και αποκάλυπτε την αποχώρηση του Σπόραρ! Στο θέμα με τίτλο "Ξεσκαρτάρισμα" σε ΠΑΟ! Φεύγει ο Σπόραρ, επεισόδιο με Αϊτόρ- 7+1 στην έξοδο, μεταξύ άλλων αναφέραμε:

"Ο Σλοβένος φορ πολύ δύσκολα θα μείνει και τρίτη σεζόν στον Παναθηναϊκό. Κι ας έχει συμβόλαιο ως το 2026. Λίγο, πολύ αποτελεί κοινό μυστικό πως είναι πλέον κυριολεκτικά... δίπλα στην έξοδο. Άλλωστε για αυτό και ο ίδιος είναι θετικός/κατά άλλους έχει συμφωνήσει ήδη στην επιστροφή του στην Μπρατισλάβα για λογαριασμό μιας... πρώην του, της Σλόβαν. Εκεί θα έχει μακράν το υψηλότερο συμβόλαιο, με περίπου +800.000 ευρώ ετησίως. Το κασέ του στο τριφύλλι, για την επόμενη 2ετία προβλέπει συνολικά + 2.300.000 ευρώ, λεφτά που δεν μπορούν να του προσφέρουν οι Σλοβάκοι εξ ου και τον καλύπτουν με κλειστό 4ετές συμβόλαιο.

Το ...θέμα όμως, δεν είναι ο Σπόραρ αλλά οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού κι αυτό αφού δεν έπεφτε - πρό και κατά την διάρκεια του Euro - κάτω από τα 3.000.000 ευρώ ( η αγορά του από την Σπόρτινγκ κόστισε 3,5 εκατομμύρια, το καλοκαίρι του 2022). Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Σλόβαν να επιστρέφει με νέα βελτιωμένη προσφορά αγοράς του (από το 1,6 εκ. θα ανέβει στα 1,8 , ίσως και στα 2 εκατ. με μπόνους), η οποία αν δεν έχει ήδη κατατεθεί θα γίνει μετά την ρεβάνς με την Μπότεφ. Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός; Εμφανίζεται σαφώς πιο ... μετριοπαθής στις αξιώσεις του και εκτίμηση της ελληνικής πιάτσας agents είναι πως μέσα στον Αύγουστο θα πουλήσει τον Σπόραρ!!! Για αυτό άλλωστε έχει βγει ήδη στην αγορά και εξετάζει περιπτώσεις σέντερ φορ για "αντί-Σπόραρ" που θα αναβαθμίσουν την θέση!".

Κάτι τελευταίο: Στην Ιταλία τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε πώς οι Πράσινοι έκαναν προσπάθεια για την εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση του Κυριακόπουλου, αν και η Μόντσα πλήρωσε τώρα την οψιόν αγοράς του. Λέτε να είναι ακόμα ανοιχτή αυτή η προοπτική;