Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει και της μεγάλης ρεβάνς με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού, αναφέρθηκε στις σκέψεις του Ντιέγκο Αλόνσο για την ενδεκάδα, σημειώνοντας ότι ο Ουρουγουανός τεχνικός, δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, διατηρώντας κλειστά τα χαρτιά του, ωστόσο ανέφερε ότι ο Γιώργος Βαγιαννίδης συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για να πάρει φανέλα βασικού στην αρχική ενδεκάδα, αντί του Κώτσιρα, ενώ πρόσθεσε ότι ο Αλόνσο έχει δίλλημα για το αν θα ξεκινήσει βασικό τον Φώτη Ιωαννίδη. Επιπλέον, εκτίμησε ότι τόσο ο Τετέ, όσο και ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς, έρθουν από τον πάγκο.

Πρόσθεσε επίσης ότι η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει για την Ολλανδία το πρωί της Τετάρτης στις 09:00, ενώ είναι πολύ πιθανό να κάνει μια προπόνηση το πρωί της Παρασκευής στο Άμστερνταμ, λόγω της επικείμενης πρεμιέρας με τον Asteras Aktor για το πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά ο Νίκος Παγκάκης υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει εντοπίσει μια πολύ αξιόλογη περίπτωση για τα εξτρέμ, ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Άντραζ Σπόραρ.