Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη από τον ΠΑΟΚ, καθώς όπως σας έχει αποκαλύψει το Sportdog.gr εδώ και μέρες, υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην πλευρά του ποδοσφαιριστή και την διοίκηση Ιβάν Σαββίδη, ώστε να πωληθεί μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Μάλιστα, το deal που θα προκύψει θα συμφέρει και τις δύο πλευρές, καθώς ο Έλληνας αμυντικός θα φέρει στα ταμεία του Δικεφάλου περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν ισχύει ωστόσο το ίδιο για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, για τον οποίο επίσης υπήρχε έντονο ενδιαφέρον το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο ποτέ δεν ήρθε πρόταση που να πλησιάζει έστω τα 10 εκατομμύρια ευρώ, που έχει θέσει ως τιμή ο ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος στην εκπομπή του στον «Ελλάδα FM 94.3», η διοίκηση ενημέρωσε τον Κοτάρσκι πως δεν πωλείται πλέον και ότι θα απορρίψει όλες τις προτάσεις που θα έρθει από εδώ και πέρα (εκτός και έρθει κάποια εξωπραγματική), αφού θεωρούν ότι δεν υπάρχει χρόνος για να βρουν αντικαταστάτη του.

Ήθελε Παναθηναϊκό ο Μαζουακού, αλλά…

Ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του έχουν αποκλειστικά στραμμένη την προσοχή τους στον μεγάλο αγώνα με τη Νόα στην OPAP Arena την προσεχή Πέμπτη με μοναδικό στόχο την ανατροπή του 3-1 της Αρμενίας, προκειμένου να συνεχίζουν στα playoffs του Conference League.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι τα μεταγραφικά έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα, καθώς οι ιθύνοντες του συλλόγου και τα στελέχη που είναι επιφορτισμένα με την ενίσχυση της ομάδας "τρέχουν" την απόκτηση αριστερού μπακ και επιθετικού. Η ΑΕΚ ψάχνει εν δυνάμει βασικό ποδοσφαιριστή στο αριστερό άκρο της άμυνάς της, με τον Αρτούρ Μαζουακού να είναι ψηλά στην «κιτρινόμαυρη» λίστα και να είναι θετικός για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο 30χρονος μπακ βέβαια πριν από λίγο καιρό είχε απασχολήσει κι άλλη ελληνική ομάδα και δεν αναφερόμαστε στον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής Κογκολέζος είχε προταθεί και ήταν θετικός να έρθει (και) στον Παναθηναϊκό, όμως η περίπτωσή του… κόπηκε και προτιμήθηκε ο Φίλιπ Μαξ.